Girona

Per agafar-s’hi

El Girona tanca la dotzena jornada amb la intenció de confirmar el punt d’inflexió que insinua i superar el Saragossa (21h)

Els aragonesos, amb els mateixos punts, marquen la zona de permanència

No n’hi va haver prou per puntuar contra l’Osca, però sí que va permetre tallar la crisi de resultats amb una victòria al camp del Mirandés, per bé que va tocar patir molt per culpa d’una senyora reculada l’última mitja hora. El canvi d’esquema, amb la línia de tres centrals al darrere, ha donat un altre aire al Girona, que avui busca la confirmació que ha trobat el punt d’inflexió que li feia falta. L’equip blanc-i-vermell tanca, aquesta nit a Montilivi (21 h), la dotzena jornada, amb la visita del Saragossa, en una lluita oberta per sortir de la zona de descens, perquè els aragonesos tenen els mateixos punts i marquen la zona de permanència per diferència de gols.

Tot i haver obtingut un triomf molt necessari a Anduva, els gironins mantenen la pressió dels resultats. Han fallat molt a Montilivi –dels 18 punts en joc a l’estadi, n’han volat 11– i han de començar a fer-se valer com a locals. A més, la victòria és l’únic camí per sortir avui mateix de la zona de descens, després de la victòria d’ahir del filial de la Real contra l’Amorebieta. Amb l’empat no n’hi hauria prou per atrapar cap rival ni, és clar, eixugar cap gol amb el Saragossa. És curiosa la sèrie amb què arriben els aragonesos, que han empatat en les set últimes jornades.

Tot i que no li va agradar l’última mitja hora a Miranda, a Míchel l’ha convençut el retoc en l’esquema de joc, amb l’aparició de futbolistes com ara Santi Bueno al darrere. El tècnic va calcar, dijous, el mateix onze de l’anterior duel, contra l’Osca, i avui podria seguir el mateix camí. L’únic que el condiciona és l’acumulació de partits, perquè el d’aquest vespre serà el tercer en nou dies. El tècnic no recupera encara ni Ramon Terrats ni David Juncà, que haurien d’estar a punt per visitar el Fuenlabrada. Molt més lluny queda la reaparició de Pol Lozano.

Sense Juanjo Narváez

El Saragossa arriba amb una baixa sensible, la del colombià Juanjo Narváez, un dels jugadors amb més desequilibri de l’equip. Juan Ignacio Martínez ha rebut crítiques i assumeix la pressió. “Hem de guanyar tant sí com no. El Girona pensarà el mateix. Respecto tots els rivals, però tenim una disposició molt contundent en l’aspecte mental”, comentava el tècnic.

El nou escut

El Girona té previst fer públic abans del partit quin serà l’escut a partir de la temporada 2022/23. El club va tancar la votació –entre dues propostes innovadores sense la corona– fa més d’un mes, però en va ajornar l’anunci.

MASSA INESTABLE

Afinar a Montilivi, d’on han volat 11 dels 18 punts en joc, és necessari per als de Míchel

ABONATS AL PUNT

El Saragossa arriba a Montilivi després d’haver acumulat set empats seguits
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)