Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Fem moltes coses bé, sense premi”

Amb la veu perjudicada i un pèl fatigat, Míchel Sánchez va atendre els mitjans a la sala de premsa de Montilivi un cop finalitzat el partit. “Estic una mica constipat”, va reconèixer l’entrenador abans de valorar què havia passat sobre la gespa. “Ha estat un partit d’alternatives. L’empat pot ser just, però en els primers minuts hem merescut posar-nos a davant”, va afirmar. “Al principi de la segona part hem tingut una baixada física, i sense pilota hem patit. Hem d’aprendre a patir sense pilota. Després, amb els canvis hem buscat alternatives i les hem trobat, i amb una bona jugada hem empatat amb un golàs de Stuani”, va indicar.

L’equip que dirigeix va tornar a generar ocasions, sobretot en el primer temps, a oferir una bona versió, però va quedar-se sense sumar de tres. “Realment no tenim tots els gols que volem. Però em preocupava més els partits en què l’equip estava pla i no generàvem. Si és un problema d’encertar... tenim jugadors que encertaran. Si és un problema de definició, continuarem treballant. Si continuem amb tantes oportunitats, tindrem èxit”, va reblar. “Tinc la sensació que fem moltes coses bé i no obtenim el premi. Els petits detalls ens castiguen molt”, va continuar, disgustat amb el gol encaixat. “És una acció en què ens poden fer gol, però m’ha faltat fam en defensa. Tant li fa qui sigui el jugador, però hem de posar més dificultats; ens han filtrat una passada, i això no ho poden fer amb tanta facilitat”, va dir. “Necessitem onze jugadors amb mentalitat defensiva, és una qüestió de mentalitat. Pressionem bé, però quan fem un pas enrere perquè el rival ens ha superat i necessitem descansar, aquest descans ens fa ser tous. No estem ajustant bé aquesta temporització defensiva”, va asseverar. “L’objectiu és que no passi res, que tanquem bé els espais i que siguem agressius perquè no puguin filtrar pilotes fàcils. Això ens falta, i ho estem treballant”, va concloure.

JIM: “Marxo enfadat”

“Marxo molt enfadat.” Així va iniciar Juan Ignacio Martínez la seva roda de premsa, abans de la del tècnic del Girona. Va dir-ho amb un somriure, més aviat resignat i frustrat per haver acabat perdent dos punts al final. “Hem fet el més difícil, que era avançar-nos, i em sap molt de greu no marxar amb la victòria”, va manifestar.

VALORACIÓ

“En els primers minuts hem merescut posar-nos a davant”

DEFINICIÓ

“Si és un problema d’encertar... tenim jugadors que encertaran”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)