Girona

Pas endavant necessari

Falten gols. Excepte els dos puntes, Cristhian Stuani i Nahuel Bustos, cap de la resta de futbolistes ofensius del conjunt blanc-i-vermell ha passat de les cinc dianes en l’últim lustre

Un dels inconvenients que té el Girona en atac és la falta de gol dels seus futbolistes. A excepció de Cristhian Stuani, un ariet més que acreditat que és el màxim golejador de la història del club, la resta de jugadors ofensius són jugadors que no destaquen per tenir en la seva carrera grans xifres de cara a porteria. Nahuel Bustos sí que una temporada (2019/20) en el Talleres argentí va fer 9 gols en 20 partits, però al Girona encara ha de fer eclosió i, de fet, el curs passat (2020/21) en va marcar 2 en 33 partits a segona divisió A. En aquest en suma 3 en 12.

De la resta, Borja García és qui més n’ha anotat històricament, però recentment ha perdut pistonada; fa deu anys (2011/12) en el Còrdova va marcar 16 dianes, però en el Girona el seu millor registre són 7 i fa un lustre (2016/17). Samu Saiz aquella mateixa campanya (2016/17) en va anotar 12 amb l’Osca, però des d’aleshores no n’ha fet més de 5. Després hi ha els joves: Valery el curs passat (2020/21) en va fer 2 en 16 partits de lliga; les mateixes que Pablo Moreno en 27 partits, i que Álex Baena, que en l’Europa League amb el Vila-real en nou participacions en va fer un parell, en la lliga, a primera, no es va estrenar. Finalment, els juvenils, Darío Sarmiento no va marcar en els 18 matxs que va jugar amb Estudiantes de La Plata a l’Argentina, mentre que Óscar Ureña esta debutant en el futbol professional. El Girona reclama, doncs, un pas endavant de tots ells, han d’incrementar la xifra de gols perquè l’equip faci el salt de qualitat que tant necessita.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)