Girona

Més de mig miler d’aficionats del Girona en l’entrenament de Fires

El Girona, com ja és tradició, ha fet avui un entrenament obert coincidint amb les Fires de Sant Narcís. Una mica més de mig miler d’aficionats s’han acostat a Montilivi per veure l’equip exercitar-se a les ordres de Míchel en la que ha estat una sessió suau d’entrenament. “Per nosaltres és un dia molt especial perquè la gent ens pot venir a veure. Quan queden dos dies pel partit és el dia que treballem menys de la setmana i no hem pogut fer un entrenament més vistós, però per la gent és especial”, ha comentat Míchel, cada dia més integrat a la ciutat: “Vull conèixer la cultura i la tradició de la ciutat. Des que vaig arribar m’he sentit molt estimat i sempre m’han ensenyat que he de compartir la cultura de qui em dona. Estic molt agraït i vull poder estar aquí molt tems, aprendre català, etc. Ahir vaig anar a Fires a donar una volta i m’agrada molt estar aquí. Només em falta que pugui venir la família”, ha comentat el tècnic.

A més de veure l’entrenament, els aficionats del Girona han pogut gaudir d’una fan zone amb diverses activitats per a tota la família, i un cop ha finalitzat l’entrenament els jugadors han signat autògrafs a tots els aficionats que ho han volgut, que a més han rebut bufandes, samarretes i pilotes del Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)