Girona

Dawda i el retorn de Jairo, les novetats en la llista d’un Girona amb nou baixes

El Girona ha fet oficial aquest migdia la llista de convocats per viatjar a Tenerife on demà els blanc-i-vermells buscaran la tercera victòria consecutiva. Com ja se sabia la llista de convocats és de circumstàncies, i és que Míchel no pot comptar amb nou jugadors del primer equip: Samu Saiz, Ortolá i Stuani, sancionats, Arnau, convocat amb la selecció sub-19, i Terrats, Borja, Darío, Pol Lozano i Ureña, lesionats.

L’única bona notícia és que Jairo torna a la convocatòria després de complir el partit de sanció per l’expulsió al camp del Fuenlabrada. L’altra novetat en la llista respecte la victòria de dijous a Montilivi contra l’Alcorcón és el davanter del filial Dawda, que supleix la baixa de Stuani –Terrats i Arnau també cauen respecte la llista de dijous. Dawda acompanyarà a Artero, Gabri, Àlex Sala i Arnau Ortiz, la resta de jugadors del filial que ja van estar en el partit contra l’Alcorcón i que repeteixen convocatòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)