Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Hem d’allargar la bona dinàmica”

Immers en el millor moment de la temporada, Míchel Sánchez té clar que les baixes no són una excusa per no mantenir les bones sensacions sobre el terreny de joc. “Hem d’assumir les baixes amb naturalitat. Això ens dona l’oportunitat que els jugadors que no han estat jugant es reivindiquin. Estem generant moltes ocasions en els últims partits i no és una qüestió que tingui relació amb els noms que hi ha sobre el camp. Hem de mantenir el ritme de joc. Contra l’Alcorcón, en la primera part no vam tenir fluïdesa i no vam ser verticals. És el que hem de corregir, i tenim alternatives amb jugadors perquè facin un pas endavant”, comentava el madrileny en la roda de premsa prèvia a la visita a Tenerife, conscient que jugadors com Calavera fa jornades que no tenen gaires minuts: “Calavera va tenir protagonisme i ara l’ha de tornar a tenir; a Juncà el necessitem al seu millor nivell perquè pot ser un jugador important. Tots s’entrenen molt bé i això fa que estiguin preparats ara que poden tenir l’oportunitat.”

Siguin quines siguin les circumstàncies, guanyar a l’Heliodoro Rodríguez López no serà fàcil, per la bona temporada que està fent el conjunt canari. “En aquesta categoria no hi ha cap rival fàcil i el Tenerife encara menys, però estic segur que ells també estan preocupats. És l’equip de la lliga que menys ocasions ha concedit al rival i això vol dir que fan un treball defensiu espectacular, i a més tenen jugadors dinàmics. Hem d’imposar la nostra idea i estic segur que farem un gran partit. Haurem de tenir molt bona ràpida circulació de pilota, guanyar els duels individuals... En definitiva, jugar bé a futbol”, puntualitza Míchel, reforçat amb els bons resultats: “L’ambient ja era bo però hi podia haver dubtes pels resultats. Ara tenim la sensació que competim bé en tots els escenaris possibles i que podem guanyar a tothom, així que hem de fer que la bona dinàmica s’allargui molt temps.”

EL RIVAL

“Són l’equip que menys ocasions concedeix i haurem de circular ràpid”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)