S’acaba la ratxa

El Girona perd (2-1) al camp del Tenerife després de quatre jornades invicte

Després de quatre jornades invicte, el Girona ha tornat a perdre. L’equip dirigit per Míchel ha caigut (2-1) al feu del Tenerife en un partit en què no ha ofert una mala versió.

Minvat per les onze baixes, en la primera part ha dominat, però li ha faltat encert en la presa de decisions en els últims metres i no ha acabat de concretar res. Un golàs de Melot (14’) des de fora de l’àrea en el primer quart d’hora ha decantat la balança en aquest primer acte.

I el segon ha començat amb acció i sobre els 50 segons l’ha empatat Baena (46’) amb un xutàs de fora de l’àrea que ha anat a l’escaire. Des d’aleshores hi ha hagut trams per tots dos, però ha estat Enric Gallego (80’) qui ha encertat finalitzant una centrada amb una bona rematada. El Tenerife, finalment ha acabat amb deu per l’expulsió de Larrea (87’), però els blanc-i-vermells no han pogut fer l’empat.