Girona

Montilivi ha de ressorgir

Girona. Els de Míchel encara no han guanyat dos partits seguits a casa i ho hauran de fer diumenge contra el Cartagena si no volen que la reacció s’esfumi

El Girona rebrà diumenge (16 h) el Cartagena amb l’únic objectiu de deixar enrere la derrota a Tenerife (2-1). I és que, si no és capaç de sumar els tres punts contra el conjunt murcià, la sensació serà que la reacció que es va iniciar en la derrota contra l’Osca i que es va materialitzar amb deu punts de dotze possibles quedarà en no res. Recuperar peces importants com ara Samu Saiz o Stuani –dels que no estan lesionats faltarà Arnau, convocat i titular ahir contra Luxemburg amb la selecció espanyola sub-19– ha de permetre, als gironins, fer un pas endavant després d’afrontar el partit de Tenerife molt minvat de recursos.

Sumar els tres punts a Montilivi, a més, ha de ser gairebé una obligació, ja que de moment aquest curs el Girona encara no ha aconseguit guanyar dos partits seguits com a local. Hi va derrotar l’Amorebieta en la primera jornada, el Valladolid en la sisena jornada i, en l’últim partit a l’estadi, l’Alcorcón. El balanç com a local, però, no és bo, i és que els gironins només han sumat 11 punts dels 24 possibles després de sumar també dos empats i tres derrotes. De fet, en tot el curs passat els gironins només van deixar escapar 23 punts de Montilivi, mentre que aquesta temporada ja n’han volat 13 i encara s’ha de jugar la jornada 11. Amb aquest balanç els gironins són el dotzè equip de la lliga com a local i si volen començar a mirar les posicions de play-off han de començar a convertir Montilivi en un fortí, començant pel partit d’aquest diumenge.

Un element que pot ajudar el Girona a millorar els registres a casa és l’empenta de l’afició, ja que un mes després els de Míchel tornaran a jugar a casa en cap de setmana i s’espera que se superi el sostre de 6.101 espectadors que hi va haver el dia de l’Osca, el primer amb el cent per cent de capacitat a l’estadi. Després, els gironins van haver de jugar un dilluns contra el Saragossa (5.162 espectadors) i un dijous contra l’Alcorcón (4.419 espectadors).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)