Girona

Valery: “Tothom està preparat”

El futbolista del Girona Valery Fernández, titular els dos últims partit de lliga, ha valorat el moment de l’equip, després de la derrota a Tenerife i abans de rebre diumenge el Cartagena (16h).

Les sensacions

“Hem tingut problemes de baixes, però hem ofert una bona versió. La gent que no havia participat tant ha rendit bé. Les baixes no són excusa. Tothom està preparat. La gent treballa molt bé i a Tenerife vam mostrar personalitat. És una llàstima la derrota, després d’una bona dinàmica. Hem de millorar sobretot en com rebem els gols, que segurament és més per culpa nostra que per part del rival, però crec que estem oferint una bona versió. Per diumenge recuperem gent i hem de mirar endavant.”

Jugar molts dilluns
“No és una cosa que depengui de nosaltres. És LaLiga que posa els horaris, i no puc dir gran cosa. És clar que ens agradaria més jugar el cap de setmana, però és el que hi ha.”

La seva continuïtat

“Et sents millor quan tens minuts, participes i pots ajudar l’equip. He tingut dos partits d’inici força bons, i se’m veu amb confiança i valentia. Feia molt temps que no jugava carril, en aquest cas l’esquerre, i m’hi sento molt còmode, participant més en el joc. Crec que puc ajudar molt a l’equip”

La posició

“Tinc la virtut que puc jugar als dos carrils, a l’extrem, al lateral...tinc polivalència. On em sento millor a dia d’avui és al carril esquerre, tot i que tranquil·lament ho podria fer a la dreta. Tant m’és. El que necessito és tenir minuts i sentir-me bé al camp, i sobretot ajudar l’equip a obtenir resultats.”

El Cartagena

“Des del partit contra el Mirandés, hem ofert bona versió en tots els partits. Teníem la falta d’arribada a l’àrea rival. Ho vam millorar. A darrere som molt segurs, tenim una proposta de joc molt bona, volem la pilota, i ens faltava arribada. Últimament n’estem demostrant. Diumenge hem de seguir la mateixa línia. Sabem que és un partit complicat, el Cartagena està bé, però nosaltres també tenim nivell i també volem aspirar a estar a dalt. Després de la derrota, ens sentim amb la necessitat de trobar una victòria, i sobretot davant l’afició.”

Lluny del ‘play-off’

“Crec que és factible estar a dalt. El principi no ha estat com esperàvem, però hem acabat força bé el primer terç, i l’objectiu del segon és arribar a zona de play-off. Sabem com és la segona A. Veig l’equip molt seriós, proposant coses molt interessants i amb molts jugadors amb confiança. Confio molt en l’equip. Crec que en aquest segon terç podem estar allà dalt.”

Secrets i objectius personals

“Més que secret, és el fet de continuar insistint. Feia temps que no participava tant, sobretot d’inici. Però sempre he estat entrenant-me bé, físicament tot i haver tingut alguna lesió em trobo en perfectes condicions, i sobretot és seguir treballant quan no tens minuts de joc. Quan no participes, la mentalitat ha de ser de persistir. Posar bona cara als entrenaments. Ara fa dos partits que jugo, crec que a bon nivell, estic aprofitant l’oportunitat, i com a objectiu em marco seguir ajudant l’equip i sobretot que se’m vegi descarat i valent.”

Stuani

“Tenir Stuani suposa moltíssim. És el millor jugador que tenim. La mentalitat que ens transmet, ja només amb la seva presència t’exigeix el màxim. Ell també. Quan entra dona un plus, perquè té aquesta capacitat de marcar gols com si fossin xurros. I a l’equip rival, la sola presència els genera dubtes, fa endarrerir els centrals, i a dins l’àrea sempre remata. És important que diumenge el recuperem.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)