Girona

L’equip dels dilluns

Reiteració. El Girona, després de rebre diumenge el Cartagena, enllaçarà tres jornades en dilluns. Ja hi ha jugat tres de les vuit últimes jornades

El Girona rebrà diumenge a la tarda (16 h) el Cartagena a Montilivi, que no era l’escenari de cap partit l’últim dia de la setmana des de l’estrena de la lliga, contra l’Amorebieta. I la cita contra el Cartagena serà l’excepció, perquè després vindran tres jornades consecutives amb partit dilluns. Haver de superar tot el cap de setmana sense jugar i esperar a dilluns no és benvingut ni per als futbolistes ni per als aficionats, i els gironins s’hi estan acostumant. “Ens agradaria més el cap de setmana, però és el que hi ha. És LaLiga qui fixa els horaris, i tampoc puc dir gaire res més perquè no depèn de nosaltres”, indicava Valery.

La meitat dels últims 12

Des del Girona-Almeria del 4 d’octubre, els blanc-i-vermells han acumulat tres partits en dilluns i ara n’esperen tres més de consecutius. Dels últims 12 que ha programat LaLiga –entre els disputats i els que queden per jugar però ja tenen horari–, el Girona en jugarà la meitat en dilluns. L’últim, a casa contra el Leganés, és festiu ( 6 de desembre). Abans, però, hi haurà dos desplaçaments consecutius al País Basc, que haurien pogut atreure un bon nombre d’aficionats –ara que no hi ha restriccions–, però el fet de jugar en dilluns ho espatlla moltíssim. Són les visites a Sant Sebastià, contra el filial de la Real Sociedad (dilluns 22 de novembre, 19 h, al Reale Arena) i a Eibar (29, 21 h, a Ipurua).

TANCANT JORNADA

Ha jugat tres dels últims vuit partits un dilluns i en té tres més de programats

INCONVENIENT

El dia dificulta molt la presència d’aficionats en les pròximes sortides al País Basc
DIVENDRES (1)
4. Girona-Sporting
DISSABTE (5)
1. Girona-Amorebieta 3. Ponferradina-Girona 6. Girona-Valladolid 9. Lugo-Girona 10. Girona-Osca
DIUMENGE (5)
2. Girona-Las Palmas 5. Màlaga-Girona 7. Oviedo-Girona 13. Fuenlabrada-Girona 16. Girona-Cartagena
DILLUNS (6)
8. Girona-Almeria 12. Girona-Saragossa 15. Tenerife-Girona 17. R. Sociedad B-Girona (22/11) 18. Eibar-Girona (29/11) 19. Girona-Leganés (6/12)
JORNADES ENTRE SETMANA Dijous
11. Mirandés-Girona 14. Girona-Alcorcón
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)