Girona

El Girona cobrarà el proper mes la segona quota de l’abonament 21/22 i la meitat del carnet de soci

El club dona per fet que es podran gaudir sense restriccions els partits que resten fins a final de temporada

Després dels cinc primeres partits d’aquesta temporada amb l’aforament reduït a Montilivi a causa de la pandèmia, el Girona dona ja per fet que es podran gaudir sense restriccions els que resten fins a final de curs i anuncia que es disposa a cobrar la segona quota als abonats.

D’aquesta manera, el club cobrarà ’1 de desembre la segona quota de l’abonament 21/22. “Cal recordar que el 93% dels abonats no van haver de pagar en la primera quota, doncs tenien acumulat un saldo que van poder compensar en aquest pagament. Ara hauran d’abonar la part corresponent als partits amb restriccions d’aforament (entre 1 i 3 dels 5 que es van jugar) més 5 partits d’aquesta primera volta que han tingut aforament al 100%”, ha explicat l’entitatd de Montilivi en un comunicat en què ha indicat que el càlcul d’aquest import es pot comprovar accedint a l’Àrea de Soci de cada abonat.

El Carnet de Soci passarà a ser per temporada esportiva

El Girona també ha informat que el mateix dia es cobrarà la meitat de la quota de soci. “Aquest serà el darrer Nadal on es cobrarà la quota del carnet de soci, així doncs, es cobrarà la meitat de la quota de Soci per fer-lo coincidir amb el final de temporada esportiva, el 30 de Juny de 2022. A partir d’aleshores el carnet de soci tindrà una vigència equivalent a una temporada esportiva, de juliol a juny”, ha indicat el club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)