Girona

Juncà: “No podem relaxar-nos”

David Juncà, que va recuperar la titularitat al Reale Arena, tornarà dilluns al camp de l’Eibar, amb el qual va debutar a primera. N’ha parlat després de l’entrenament a Montilivi.

Les seves sensacions

“Al principi de lliga, no havia fet gaire pretemporada i em vaig fer un trencament contra l’Sporting. Aquests dos mesos han estat una mica complicats. Ara fa un mes que m’entreno amb l’equip, vaig començar entrant uns minuts i l’altre dia, titular. Em vaig sentir bé. Al final vaig tenir una mica de rampes, però és normal. Feia dies i força anys sense poder jugar 90 minuts. Però bé, no em vaig lesionar ni res; va ser una sobrecàrrega.”

Acabar un partit

“L’altre dia ja ho volia fer, però vaig preferir sortir perquè entrés un company que hi posés més intensitat.”

L’EIbar

“És un equip que no té ni els jugadors ni l’entrenador que jo tenia, però continua sent un equip molt intens. Hem d’estar molt fins per poder guanyar allà.”

Lateral o carriler?

“Em sento còmode als dos llocs. És veritat que el carril exigeix estar millor físicament, però em trobo bé. Quan vaig estar lesionat vam millorar l’aspecte físic. Crec que necessito uns quants partits per poder explotar bé, treure el meu físic i el meu joc.”

La ratxa del Girona

“Vam començar irregulars. Ara ja fa temps que es veu que l’equip, en intensitat, joc, la manera de defensar, tot. Estem molt millor. També amb aquest sistema, a la gent li va bé, aquí a Girona.”

L’esquema de tres centrals, sense Juanpe

“Això ho decidirà el mister. Em sento còmode de lateral, de carriler, i si el mister em vol posar de central, intentaré fer el millor possible.”

L’exigència al carril

“No em vaig dosificar res, però la Real tenia molta possessió i estàvem molt posicionals. Semblava que estàvem molt enrere, però també era el seu joc. Vaig fer tot el que vaig poder.”

L’objectiu

“No miro la classificació. Ni per bé ni per malament. És entrenar bé. Vigilàncies, sortides de pilota...entrenar i entrenar.”

Més amunt

“Ens vam veure en una situació que ningú volia. No sortien els resultats. Però és qüestió d’entrenar. No podem relaxar-nos. No estem ni a baix ni a dalt. L’objectiu és tirar cap amunt.”

Peça important per Míchel

“És normal, cadascú és important. Vinc d’on vinc i sé que he vingut aquí a ajudar a l’objectiu de l’equip que no s’ha aconseguit. He estat anys sense jugar però el meu objectiu és poder jugar el màxim de partits i posar-me bé físicament.”

El pas per l’Eibar

“Va ser una mica complicat, sortir d’aquí, jove, amb molta il·lusió però a primera, amb companys nous i força vergonyós. Va costar una mica al principi però va anar molt bé. Un equip humil, que et cuida molt. Me’n vaig endur molt bons records.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)