Girona

Míchel: “Volem demostrar que podem estar en el grup del capdavant”

El Girona tancarà dilluns la jornada al camp de l’Eibar (21h), però Míchel Sánchez n’ha parlat aquest migdia a Montilivi.

Sense Pablo Moreno

“Pablo Moreno s’ha lesionat. Pensem que va ser al Reale Arena, tot i que arrossegava unes molèsties. Li van fer una prova i es va confirmar la lesió muscular. No és gaire, però ve de tenir problemes i anirem a poc a poc amb ell, pas a pas. A veure si d’aquí a dues setmanes el podem tenir”.

Lesions musculars

“L’equip competeix molt bé, pensem que cuidem molt bé els jugadors, i que és una mica de mala sort. A vegades passen aquestes coses. Han vingut totes juntes. Però creiem que el treball amb la plantilla és molt bo”.

Jairo i Pol Lozano, a punt

“Tenim Jairo, que després de l’operació té alguna molèstia però farà un pas endavant i està per competir. És una incorporació que, dins les baixes que tenim, és important. Pol Lozano també está per competir”.

Ajuda del filial

“Continuarem tenint set baixes. Incorporarem Sulei i Dawda, a més d’Artero i Sala, ja en dinàmica del primer equip. Tenim un bon equip per competir en un partit molt complicat”.

Línia de quatre?

“Hi ha la possibilitat. Tenim alternatives. No volem tocar coses que estan bé i intentarem fer un onze competitiu sabent que la baixa de Juanpe és important. Tenim la sensació que hi ha alternatives seguint la idea de joc, però també amb la línia de quatre. L’estil no canviarà. Ser dinàmics, més verticals que a principi de temporada, sabent que el rival també juga. Ens volem posar en el bloc de davant i s’ha de guanyar. S’ha de tocar poc les coses que estan bé”

Cal fitxar un central?

“El club té la mateixa línia que el cos tècnic. Pensem que en aquesta posició no tenim dificultats, per diferents motius. Busquem més a dalt, al mig del camp i potser a la banda. La posició de central no és una de les prioritats. Tenim alternatives. Poden passar coses i no estm tancats a res, però no em preocupa. Si hi ha una lesió de llarga durada hi podem pensar, però creiem que la plantilla en aquest sentit està bastant bé.”

Ipurua

“Estem parlant d’un equip que arriba molt bé, que és vertical, i que també domina el joc aeri. Però també tinc la sensació que el nostre poder aeri és bo. Bernardo és el jugador que més salts guanya. Em preocupa la baixa de Juanpe per tot, perquè tenim bona sortida, passada endavant, pressió a camp rival, etcètera. No només el joc aeri. És un camp petit, estic acostumat a saber què passa en aquests camps perquè és com Vallecas, i hi ha moltes més situacions de transició, d’àrea a àrea. És el que hem treballat aquesta setmana. Quan tinguem la pilota, ser segurs, i que no sigui un partit d’anada i tornada. És un rival molt bo i és una prova molt bonica per saber a quin nivell estem.”

Guanyant, es pot pensar en l’ascens directe?

“Sí. No he deixat de pensar que puguem anar a lluitar per tot. El nostre repte és aquest. Però la competició ha dit que fins ara, no. Els últims partits ens diuen que podem anar pel bon camí. Espero no equivocar-me. La personalitat que hem de tenir a Ipurua va per aquí. Volem demostrar que podem estar en el grup del capdavant.”

L’Eibar a casa, molt fort

“Són sis victòries seguides, inicien els partits molt fort i solen marcar en la primera mitja hora. Nosaltres no ho solem fer, i ho hem de canviar. L’altre dia no va ser una versió nostra espectacular, però marcar el 0-1 ens va donar seguretat. Això no ho hem fet gaire. No vull un partit de remar a contracorrent. Vull que ens imposem nosaltres en la primera mitja hora. En el joc, sobretot. No vull que el rival imposi el seu ritme, el seu estil, i que anem a remolc, que haguem de reaccionar al que facin ells. Hem de ser actius i dominar. En aquest partit es demostrarà si som capaços de fer-ho.”

Arnau, de carriler

“Tocarem poques coses.”

Centrals del filial

“És una posició molt específica. No vull posar algú per necessitat sinó per mereixement. I no vull posar-lo en una prova de foc. Monjonell, Biel o Eloi tenen projecció, però la prova és molt important. Això té un procés. Creiem que el seu procés encara els queda una mica. No és el mateix jugar de central al Girona que a un equip on et dediques a defensar. S’ha de tenir molta personalitat, hi ha risc i situacions de duel individual que t’exposen. Prefereixo anar a poc a poc. I no me’l vull endur convocat, Monjonell, que ho havíem pensat, perquè tenim alternatives i si no penso en ell com a recanvi, penso que és un error dur-lo.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)