Girona

L’un rere l’altre

Pablo Moreno, marcat per la intermitència i lluny de tenir aportacions productives, es fa a la cuixa esquerra l’enèsima lesió muscular d’aquest curs a Montilivi

Pol Lozano i Jairo, recuperats, seran a Eibar

Lluny de fer net, el Girona continua col·leccionant maldecaps amb les lesions, especialment les musculars. La setmana passada, abans de visitar el filial de la Real, Míchel va perdre per problemes musculars Valery i Ureña. Aquesta vegada, per visitar dilluns l’Eibar (21 h), la sanció de Juanpe no és l’únic contratemps, conegut ja des que l’àrbitre li va ensenyar al Reale Arena la cinquena groga del curs. S’hi ha afegit Pablo Moreno, que accentua el malson dels gironins amb les lesions musculars. L’andalús té una lesió al múscul semimembranós de la cama esquerra, segons va informar el club. El període de baixa revelat pel club és d’unes quatre setmanes, tot i que Míchel confia tenir-lo a punt abans.

Pablo Moreno no troba la manera de tenir continuïtat en el Girona. Cedit pel Manchester City, ha acumulat tot just 125 minuts en vuit partits de lliga. Un cop renovada la seva cessió, va tornar de Manchester arrossegant problemes físics i, tot i que va jugar a Màlaga, després Míchel va explicar que li preparaven un treball específic. Ara havia encadenat quatre jornades marcant, però jugant entre un minut i un màxim de 45. Golejador de rècord a la Masia, Moreno ha fet un gol aquesta temporada i va tancar l’anterior amb dos.

Com és natural, a Míchel li preocupen tantes lesions musculars. El tècnic, però, hi veu un punt de mala sort: “L’equip competeix molt bé, pensem que cuidem molt bé els jugadors, i que és una mica de mala sort. A vegades passen aquestes coses. Han vingut totes juntes. Però creiem que el treball amb la plantilla és molt bo.”

Míchel tornarà a tenir set baixes, però també té alguna bona notícia. Pol Lozano, lesionat des de fa un mes i mig, tornarà a la convocatòria. I Jairo Izquierdo, que va ser operat d’un problema lleu, també està a punt i podrà jugar a Ipurua. “Farà un pas endavant i està per competir”, va assegurar Míchel del canari. L’equip fa avui l’últim entrenament a La Vinya abans de marxar en autocar.

REACCIONS

L’equip competeix molt bé, pensem que cuidem molt bé els jugadors, i és una mica de mala sort; a vegades passen aquestes coses

LA XIFRA

7
baixes
tindrà Míchel demà: Borja, Darío, Terrats, Valery, Ureña, Juanpe i Moreno. La mateixa xifra que dilluns
Tenim un bon equip per competir; mai he deixat de pensar que puguem lluitar per tot
Míchel Sánchez
ENTRENADOR DEL GIRONA

Míchel no s’endurà cap central del filial

X.M.

Amb la baixa de Pablo Moreno, Míchel tornarà a citar el davanter del filial Dawda, a més de l’extrem Sulei, que ja hi era la setmana passada. També hi són Ricard Artero i Àlex Sala, ”ja en dinàmica del primer equip”. En canvi, el tècnic ha decidit no endur-se cap central del filial, tot i quedar curtíssim sense Juanpe. Míchel ho va argumentar: “És una posició molt específica. No vull posar algú per necessitat sinó per mereixement. I no vull posar-lo en una prova de foc. Això té un procés, i creiem que el seu procés encara els queda una mica. No és el mateix jugar de central al Girona que en un equip on et dediques a defensar. S’ha de tenir molta personalitat, hi ha risc i situacions de duel individual que t’exposen. Prefereixo anar a poc a poc.” Míchel s’havia plantejat endur-se Monjonell. “Però tenim alternatives i, si no penso en ell com a recanvi, penso que és un error dur-lo només per viatjar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)