Tombats a còpia de golassos

El Girona surt derrotat del feu de l’Eibar (4-2) que li ha marcat un pòquer de gols de bella factura

El Girona no acabarà la jornada en llocs de play-off ja que ha marxat de buit d’Ipurua. L’equip blanc-i-vermell ha sortit derrotat (4-2) per un Eibar que s’ha mostrat molt contundent a àrea rival i que l’ha tombat amb quatre golassos.

I això que el Girona ha tingut bons trams, sobretot a la primera part que ha començat de manera frenètica, amb arribades a una i altra àrea i en què els primers a encertar han estat els locals. Javi Muñoz (16’) amb una gran diana des de 30 metres ha avançat a l’Eibar, una gol que ha obtingut una resposta immediata, ja que tot seguit el Girona s’ha trobat amb un penal a favor. Stuani (20’), a l’estil Panenka, ha igualat el matx i, a partir d’aleshores, els gironins han fet un tram molt bo, dominant l’esfèrica i tenint el control del joc. Tot i això, una nova fuetada des de fora de l’àrea ha tornat a colpejar a l’equip dirigit per Míchel i, just abans del descans, Stoichkov (40’), ha fet un altre golàs amb un xut per l’escaire.

A la segona part li ha costat més al Girona, ja que ha iniciat amb un nou gol dels locals. Sergio Álvarez (52’) fent bona una jugada assajada a la sortida d’un córner en què els gironins han badat han fet el tercer i la reacció no ha arribat fins al final. Nahuel Bustos (79’), en un moment que el Girona ja jugava amb deu per l’expulsió de Juncà (74’), ha escurçat distàncies amb un golàs també des de fora de l’àrea, però l’emoció ha durat poc. Tejero (84’) engaltant una pilota des de fora de l’àrea amb una volea que tenia dificultat, ha sentenciat amb el quart.