Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“En l’anada i tornada, l’Eibar fa molt mal”

Míchel Sánchez va admetre que la contundència de l’Eibar els havia fet massa mal. “Vam dir que s’havien de controlar les transicions. És un camp petit que permet molta anada i tornada, i hem tingut molt bon control del partit fins al primer gol. Em feia la sensació que el partit estava on més volíem. Hem empatat i hem fet el mateix, però ens han tornat a marcar de fora l’àrea. Amb poc, se’ns han posat al davant. I la segona part ha estat més descontrolada. En l’anada i tornada, l’Eibar fa moltíssim mal”, va explicar el madrileny, que hauria agraït més pausa en la segona meitat: “Ens han superat en la contundència a l’àrea. I ens hem precipitat una mica en la segona part. Necessitàvem més passada. Però ells proposen un futbol de transició del qual no hem sabut sortir.” I hi va insistir: “La idea de controlar el joc des del principi ha estat molt bona. Ens ha faltat ser encara més contundents en el que volíem fer. El 2-1 ens ha trastocat perquè havíem de tornar a remar. La segona part no m’ha convençut. Anàvem més ràpid del que el joc necessitava.”

El 4-2 és un cop per diverses raons, exposades pel tècnic: “La derrota ens fa mal perquè són quatre gols, volíem estar al grup de dalt i a més perdem jugadors, cosa que ens preocupa.” Míchel va valorar l’expulsió de David Juncà, l’aposta sorpresa com a central: “No l’he vist. Per mi l’àrbitre ha estat molt bé. No ha dubtat en cap situació. Ha estat una jugada molt ràpida i hem de veure si trobem alguna fórmula per no perdre’l. Però l’àrbitre ha estat bé.” Dijous hi ha copa a Puertollano, en un context de moltes baixes. “Estic content amb tots. És veritat que ens falten jugadors per lesió, i és un handicap. És el que hi ha, però hem de tirar endavant. Volem guanyar a la copa i anar amb tot a la lliga.”

A la sala de premsa, a Gaizka Garitano només l’esperaven periodistes catalans. “Em podeu preguntar en català”, va dir, en castellà, abans de valorar el partit: “Hem tingut bona capacitat de rematada, sí. Ha estat un partit igualat, amb alternatives, i ens hem pogut imposar. El Girona és un rival directe”, va dir l’entrenador de l’Eibar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)