Girona

Míchel: “Volem passar i seguir en la competició”

El tècnic ha parlat en la prèvia del partit de copa que enfronta demà el Girona amb el Puertollano

L’entrenador del Girona, Míchel Sánchez, ha comparegut aquest migdia a sala de premsa de Montilivi en la prèvia del partit de copa que l’enfronta demà amb el Calvo Sotelo de Puertollano. “La copa no ve en el millor moment la copa pero hem de competir. Intentarem fer un partit competitiu perquè dona prestigi”, ha dit el tècnic que lamenta les absències que té. “Tenim moltes baixes. Ho hem d’afrontar. Dilluns tenim un partit molt important. Esperem recuperar jugadors durant aquest mes”, ha indicat Míchel, que ha explicat com es prèn la copa. “La copa m’agrada. Guanyar-la és una utopia ara mateix però si guanyes eliminatòries et pots trobar amb un equip gran i que hi hagi un partit on l’afició pugui disfrutar”, ha expressat.

Pel què fa al partit de demà, per l’entrenador pot ser un dia per “reforçar conceptes”. “Per mi la situació és que estem bé pero el salt de qualitat no l’hem fet encara. Necessito més de gent. És una prova per seguir amb la idea”, ha dit. I sobre el rival, ha assegurat que el tenen vist i que “serà un partit difícil i haurà molta exigència”. “Volem passar i seguir en la competició”, ha completat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)