Girona

Una oportunitat per a Ortolà

Debut. El sentinella serà titular i jugarà el seu primer partit oficial defensant la porteria del Girona. El de Xàbia va fitxar pel conjunt blanc-i-vermell el febrer passat procedent del Tenerife

Deu mesos després d’arribar al Girona, Adrià Ortolà podrà debutar de manera oficial defensant la porteria del conjunt blanc-i-vermell. I és que el sentinella, aterrat el febrer passat procedent del Tenerife, no havia pogut encara jugar amb l’equip gironí, relegat al paper de suplent, a l’ombra d’un Juan Carlos que és indiscutible des de la campanya passada. “Estic encantat amb l’Adri”, va explicar ahir Míchel, que va confirmar la titularitat del porter. “S’està entrenant molt bé i es mereix l’oportunitat. Ell sap que els porters han d’esperar que hi hagi una continuïtat a la porteria”, va indicar el tècnic. “Juan Carlos ens està donant seguretat. L’Adri sap que ha d’esperar el seu moment, però estic molt content amb ell”, va asseverar el preparador madrileny. D’aquesta manera, Ortolà, que ha vist 38 partits des de la banqueta del Girona, entre aquesta temporada i la passada, podrà tornar a una porteria en partit oficial, una cosa que no fa des del 6 de gener, també en la copa, en un partit que el Tenerife va guanyar al feu del Castelló (0-2) i en què va deixar la porteria a zero.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)