Girona

Míchel Sánchez

Tècnic del Girona

“Podem comptar amb tothom”

“És una victòria important perquè després de la derrota en la lliga necessitàvem guanyar. Superem la primera eliminatòria, afrontarem la següent i ara ja ens centrem en el partit de dilluns”, va sentenciar Míchel després de la victòria al camp del Calvo Sotelo Puertollano, amb aquella sensació de qui ha complert un tràmit. I és que, més que guanyar, el que segur que va satisfer Míchel va ser que aparentment ningú va acabar lesionat. “Més que rivals el més important és que puguem recuperar jugadors i no hàgim de fer alineacions amb la por que et pugui suposar un problema. Esperem que puguem recuperar el màxim nombre de jugadors possible per a la següent eliminatòria, que és el més important”, comentava el tècnic.

Pel que fa al partit, el madrileny va acabar satisfet amb el rendiment dels jugadors del filial i dels menys habituals: “Hem competit bé en un camp difícil contra un rival que ha jugat molt bé. Crec que hem fet un bon partit. Hi havia gent del filial que ha treballat molt bé i fins i tot han marcat tres gols. Estic molt satisfet perquè hi ha hagut jugadors que no jugaven amb regularitat que han demostrat que s’entrenen bé i que estan preparats, que podem comptar amb tothom.”

ELS DEL FILIAL

“Han treballat molt bé i fins i tot han marcat tres gols. Hem fet un bon partit”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)