Girona

Míchel: “Estem a l’espera. Pensem que es jugarà”

L’entrenador del Girona ha parlat en la prèvia del partit de demà contra el Leganés, que té casos de Covid-19

Míchel ha parlat aquest migdia en roda de premsa. Les seves declaracions.

L’estat de l’equip:

“Recuperem a Valery. Seguim amb les baixes de Borja, de Darío, Ureña, Ramon Terrats, Pablo. Nahuel ha fet l’entrenament, s’ha trobat bé. O creiem que podem comptar amb ell.”

El Leganés

“Ells son un gran equip. Un equip per ascendir i lluitar per tot. Venen en una dinàmica bona, de bons resultats i m’espero un partit difícil. Venim de guanyar a la copa, però perdre a la lliga. Som un equip bo en el joc, però ens falta per ser un equip guanyador. I per ser-ho, hem d’aconseguir que l’equip se senti molt incòmode. i No ho hem aconseguit. Hem de ser un equip molt més agressiu, que concedeixi poc. Si ho fem estarem a dalt., si no, ens costarà. Contra l’Eibar, vam concedir situacions de finalització, que no podem concedir. Ho hem de canviar.”

Leganés, casos de Covid 19

“No sabem. Hem parlat amb el doctor. Estem a expenses de què pot passar. Estem a l’espera de les repercussions, de si el Leganés pot viatjar si no... A dia d’avui ens centrem en el partit, pensem en què es jugarà. Veurem l’informació que ens transmeten de Madrid i estem a l’espera.”

Contratemps

“Si no hi ha risc de contagi perquè els jugadors que juguen estan disponibles i han passat proves i no hi ha risc de contagi, per ells i també per nosaltres. Per la nostra part, jugar, volem jugar, però no pas perquè ells vinguin amb baixes.”

A casa. el Girona està fort

“Ells son un equip fet per pujar. És molt difícil. Estem en confiança, l’equip ha de fer un pas endavant, que el rival se senti incòmode. I en els últims partits no he tingut aquesta sensació. Espero un Leganés amb bona dinàmica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)