Girona

Un empat que complica la copa

Divisió d’honor juvenil. El Girona, amb deu, empata a casa contra l’Unificació Bellvitge

Girona 1 U. Bellvitge 1

GIRONA:Lucas, Joel, Pedroza, Lungu, Garriga (Iker Vázquez, 58’), Pablo (Iker Oltra, 75’), Iker Garcia (Solans, 58’), Pol, Kemo, Unai Henrández i Joel Roca.UNIFICACIÓ BELLVITGE:Mohedano, Sáez, Chellenyak, Pol Castell, Torres (Salgado, 63’), Olmo, Serrano, Castell (Reches, 85’), Cañas (Tablero, 63’), Peñalber (Aiman, 46’) i Campos.GOLS:0-1 (36’) Cañas, de penal. 1-1 (68’) Unai Hernández.ÀRBITRE:Mancera Anton.T.G.:als locals Lungu i Iker Vázquez; i als visitants Serrano, Olmo, Torres i Sáez.T.V.:directa al local Pedroza (26’).

El Girona tindrà molt complicat acabar la primera volta entre els cinc primers i classificar-se per a la copa després de l’empat d’ahir a Vilablareix contra l’Unificació Bellvitge (1-1), en què els gironins van haver d’anar gairebé sempre a remolc. I és que Pedroza va veure la vermella directa molt aviat (26’) i poc després el col·legiat va xiular un rigorós penal a Lucas, que Cañas va transformar en el 0-1. Unai, en el 68’, va marcar el gol de l’empat d’un Girona que, tot i jugar amb un home menys, va tenir prou ocasions per poder guanyar el partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)