Girona

Míchel: “Tenim tres partits molt difícils per acabar l’any”

El Girona juga dissabte al camp de l’Eivissa (14h) el primer de tres partits seguits entre lliga i copa, perquè dimarts visita l’Osca i, tres dies després, tancarà el 2021 contra el Burgos. Míchel, que recupera Juncà i Ibra però té les baixes d’Ureña –ha recaigut i en té per tres mesos–, Darío, Borja, Terrats i Pablo Moreno, n’ha parlat aquest migdia.

La gestió dels minuts

“El més important és el partit d’aquesta setmana. En sis dies tenim tres partits, i s’ha de tenir en compte, però creiem que s’ha d’anar partit a partit. Després d’Eivissa sabrem quins jugadors tenim a punt per la copa, però ara no hi prenem atenció. El més important és la lliga.”

Pol Lozano

“Tot l’equip s’entrena molt bé. Pol Lozano, després de la lesió, ha jugat titular tots els partits i està fent un pas endavant. És una alternativa més. M’agrada molt com s’entrena l’equip i volem tenir continuïtat en el joc. Això, amb Pol, amb Ibra, amb Baena, Aleix, Borja quan es recuperi, Ureña… Tots són importants. Pol està jugant i a bon nivell, a Ibra el vam perdre per targetes...Tots tenen el seu espais. Necessitarem tot l’equip per les dues competicions, i sobretot en la lliga ser un equip que pugui lluitar per estar a dalt.”

Dos partits contra rivals que han pujat

“Volem que l’afició se senti orgullosa del joc de l’equip i representada a dins el camp. Però s’ha d’anar partit a partit. Són partits molt difícils, els dos pròxims partits. L’Eivissa juga molt bé. Que hagin pujat no vol dir res; estan en bon moment. Juguem a fora, volem ser un equip que estigui a dalt de tot i necessitem continuïtat en defensa. Si som capaços de fer-ho, pujarem llocs en la classificació. És el que he dit als jugadors. Això va de partit a partit. Si l’afició espera que siguin dues victòries? Nosaltres ho volem, perquè juguem per ells, però s’ha de competir cada partit i no serà fàcil. Si seguim amb aquest nivell de joc, tant de bo estiguem més amunt, però no m’espero un partit fàcil a Eivissa, tampoc a Osca en la copa ni divendres amb el Burgos. Són tres partits molt difícils per acabar l’any.”

El guió del partit

“L’Eivissa és el tercer equip amb més possessió de la lliga. Els hem de treure la pilota. Fan un treball tàctic espectacular. Carcedo ha estat amb Emery molt temps i té les idees molt clares. És un equip molt difícil. Se li ha de treure la pilota. Els últims partits han marcat i encaixat poc, i hem d’aconseguir fer un partit més obert que els seus últims. Són partits en què passen poques coses, i nosaltres necessitem que en passin moltes. Per fer-ho, hem de ser un equip protagonista.”

La porteria a zero

“La deixem poc, a fora i també a casa. És un handicap. Per això parlo de tenir continuïtat en l’aspecte defensiu. Perquè som un equip que estem generant. Si el rival se sent incòmode, serem un equip que lluiti per estar a dalt de tot. És la mentalitat que hem de posar al jugador.”

Amb afició a Eivissa

“Els aficionats són molt importants. Agraïm que facin l’esforç, i tant de bo els puguem dedicar el triomf. Montilivi és clau per nosaltres. A segona, tots els equips es fan forts a casa. Estem molt orgullosos de com empeny l’afició. Noto aquesta empenta que ens fa més forts. És un punt a favor que no podem deixar de tenir”.

El mercat d’hivern

“No ho he pensat, perquè tenim tres partits en sis dies. En Quique està fent un treball excepcional. Ell sap, perquè tenim continuïtat en el dia a dia, les necessitats de l’equip i si ens podem reforçar ho farem. Estem molt contents amb tothom. Hem tingut moltes baixes i l’equip competeix. També recuperarem jugadors. Després d’aquests tres partits, tindrem una composició de lloc millor i sabrem les necessitats que tenim, que sempre n’hi ha perquè tots els equips es poden millorar. Estem feliços amb el que tenim. Tot el que sigui poder millorar ho intentarem, i en això estic tranquil perquè tinc un equip de treball al darrere que ho farà, segur.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)