Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Ens ha faltat control en la segona part”

Míchel va arribar alleugerit a la roda de premsa després d’assegurar-se la victòria. “Dèiem que seria un partit molt difícil i ho ha estat. En la primera part hem estat molt fluids, però en la segona hem estat menys agressius amb pilota. Per això, quan ells han fet un pas endavant, la situació ha estat la que ha estat. La sensació és que ens ha faltat tenir control. L’alegria són els tres punts i és un bon toc d’atenció per veure que el camí per guanyar partits és molt complicat”, va comentar el tècnic madrileny després del partit, conscient que els canvis tampoc van servir: “No som capaços de fer que no passi res. Si no continuem buscant la porteria rival, se’ns complica el partit. Els primers quinze minuts de la segona part, ja no m’agradaven i hem buscat la reacció. Amb Ibra volíem guanyar els duels del mig del camp i amb Borja García, aprofitar millor els espais a la mitja punta. L’equip no ha millorat amb els canvis, però els canvis no han afectat el rendiment perquè ja no estàvem bé.”

Míchel, que només va fer dos canvis –“per la situació de partit, no veia la manera de donar energia a l’equip sense perdre joc aeri”–, va explicar la polèmica amb la banqueta del Fuenlabrada després que no tornessin la pilota: “Com a fair play, entenc que sempre s’ha de tornar la pilota. Era un cop important a Santi Bueno, no per perdre temps. El més lògic és que l’haguessin tornat i m’ha semblat malament que no ho fessin.”

Pellicer, enfadat

Pel que fa a la polèmica, el tècnic del conjunt madrileny, Sergio Pellicer, va ser molt contundent: “Quan ha sortit la pilota, jo no he dit res als jugadors i són ells els que han decidit no tornar-la. Sabent que no és ètic, molt bé per ells. Ens hi juguem moltíssim i han pensat que era el millor.”

AVÍS

“L’alegria és el triomf i és un toc d’atenció. El camí per guanyar és complicat”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)