Girona

Partit solidari a Montilivi

Diumenge, a les 12 h. Juan Carlos Unzué i Delfí Geli presenten l’amistós per la lluita contra l’ELA que jugaran les llegendes del Girona i les del Barça

Montilivi serà escenari aquest diumenge dia 16 (12 h) del Trofeu Costa Brava. Serà un partit especial que enfrontarà algunes de les llegendes del Girona contra les del Barça, en un duel que es disputarà amb una finalitat solidària vinculada a Juan Carlos Unzué. I és que el matx té el doble objectiu de donar visibilitat a l’ELA (esclerosi lateral amiotròfica) i, sobretot, de recaptar fons per entre tots ajudar a combatre la malaltia. D’aquesta manera, tota la recaptació, tant de la venda d’entrades com d’altra mena d’aportacions, anirà destinada a la Fundació Miquel Valls per desig del mateix Unzué, pacient d’ELA des del juliol del 2019.

Ahir, i de manera telemàtica, el mateix Juan Carlos Unzué i el president del Girona, Delfí Geli, van presentar el partit. “Tothom a qui hem demanat la participació en aquest acte ha volgut participar-hi: els jugadors dels dos equips a qui ho hem demanat, la gent que vindrà, els patrocinadors, que faran una contribució increïble. Estem encantats de poder-ho fer amb en Juan Carlos”, va explicar Geli, que també jugarà el partit. “Estem molt agraïts a la iniciativa, la col·laboració, la contribució i l’organització d’aquest acte en el Girona”, va començar dient Unzué, que va esperonar la gent a anar diumenge a Montilivi “Tothom que vingui serà més protagonista que en qualsevol altre partit. Amb la compra de l’entrada ajudaran a una causa molt necessitada de recursos econòmics”, va dir el navarrès. “Passarem un matí fantàstic i sembla que el temps ens acompanyarà”, va afirmar. El Girona va posar a la venda entrades a un preu de 5 euros a tots els sectors de l’estadi a excepció de la tribuna alta, on costaran 10 euros.

Tothom que vingui ajudarà amb la seva entrada a una causa molt necessitada de recursos econòmics
Juan Carlos Unzué
EX FUTBOLISTA I EX ENTRENADOR
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)