Girona

Un reagrupament molt especial

A Montilivi. El 44è Trofeu Costa Brava enfronta exjugadors del Girona i el Barça Legends per ajudar en la lluita contra l’ELA, amb Unzué de centre d’atenció

Ni es juga a l’estiu ni serveix de presentació del primer equip del Girona. La 44a edició del trofeu Costa Brava té un caràcter solidari i serà una cita molt especial a Montilivi. Pel reagrupament de diversos protagonistes d’etapes anteriors del club blanc-i-vermell, però sobretot per l’objectiu de la cita. Juan Carlos Unzué, un exemple admirable, rebrà el suport i l’ajuda en la lluita per recaptar fons contra l’ELA (esclerosi lateral amiotròfica), la malaltia que té. Tota la recaptació del partit d’aquest migdia (12 h) entre el Barça Legends i les llegendes del Girona es destinaran a la fundació catalana d’ELA Miquel Valls.

Amb Raül Agné i Narcís Julià com a entrenadors, el Girona ha reunit exjugadors com Jordi Matamala, Roberto Peragón, Migue, Jose, Gorka Iraizoz o l’autor del primer gol a l’LFP, Jaume Duran. També hi serà el president, Delfí Geli. S’ho perdrà finalment Jandro Castro, que no ha pogut venir. Al Barça Legends, amb Albert Ferrer a la banqueta, entre els citats hi ha Javier Saviola, Rafa Márquez, Guillermo Amor o Miquel Soler. També hi ha futbolistes que podrien ser a les dues alineacions, com Jofre Mateu, Dani Tortolero o Javi García.

El Girona ha posat entrades a la venda a 5 euros. Va començar venent-ne a tribuna –ja exhaurides– i a preferent, i avui en vendrà a les taquilles de l’estadi. A través del web del club, també es poden fer donatius a la fundació Miquel Valls.

GIRONA
Gorka Iraizoz, Mallo, Jose, Óscar Álvarez, Migue, Richy, Serra, Giralt, Jaume Duran, Peragón, Raset, Matamala, Xavi Acín, Melero, Manga, Moha, Arnal, Dani Zamora i Geli
Entrenadors:
Raül Agné i Narcís Julià
FC BARCELONA
Angoy, Felip, Rafa Márquez, Saviola, Nadal, Sergi, Mendieta, Amor, Miquel Soler, Goicoechea, Juan Carlos Moreno, Jofre, Juan Carlos, Luis Garcia, Javi Garcia, Arpón, Carreras, Dani Tortolero, Dehú i Pinilla.
Entrenador:
Albert Ferrer
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)