Girona

Amb bons ulls

Des de l’experiència. Narcís Julià i Raül Agné valoren la proposta i millora de l’equip de Míchel i la tranquil·litat del club quan estava encallat

El trofeu Costa Brava solidari va permetre tornar a veure a la gespa de Montilivi exjugadors amb recorregut en el Girona i també va servir per reunir a la banqueta dos professionals que han tingut pes en la història recent del club. Narcís Julià i Raül Agné, formant tàndem, es van asseure en una banqueta ben coneguda, d’un club que han vist créixer en el futbol professional. Veus autoritzades per analitzar el Girona de Míchel, que dissabte van veure des de la llotja contra el Rayo.

“Som gent molt del Girona i ens estimem el club. Per a mi, el Girona sempre ha estat un sentiment”, explica Narcís Julià, que segueix els partits de l’equip, en directe a la graderia o per televisió. “El Girona, sempre el gaudeixes i el pateixes en la mateixa proporció. Ara, com a aficionat, més tranquil que estant a dins, però amb la passió perquè les coses vagin bé.” I l’equip viu ara un moment dolç, tot i l’eliminació de la copa. “El veig bé. Va costar una mica començar, perquè després de les patacades sempre quedes una mica grogui, però ha anat millorant molt”, assenyala Julià, que desgrana les qualitats del grup dirigit per Míchel: “És un equip que intenta jugar a futbol, tenir la pilota, i que ara té contundència. Han trobat un punt d’equilibri molt interessant, estant sòlids a darrere amb la defensa de tres centrals i dos carrils molt consolidats, jugant bé la pilota i amb la contundència a davant que et dona Stuani.” Julià és optimista, “si l’equip continua igual”, com també Agné: “És un equip que vol proposar, vol jugar bé i té jugadors determinants. I el més important: en moments complicats el club ha actuat molt bé i amb molta tranquil·litat. Fa quatre dies estaven a baix”, recorda el tècnic de l’ascens a segona A. “Estic convençut que la línia a seguir és aquesta. El veig candidat a lluitar per estar a dalt.”

Al Nàstic i des de fora

Raül Agné ha tornat aquesta temporada a una banqueta, la del Nàstic. Els tarragonins van començar amb molta energia a la primera FEF, empesos pel bon paper al Nou Estadi, i ara són a mitja taula, amb un balanç equilibrat de sis victòries, sis empats i sis derrotes. Agné va viure el Girona-Rayo de copa des de la llotja amb Narcís Julià, que viu un parèntesi després de la sortida d’Andoni Zubizarreta de l’Olympique de Marsella. “Hem treballat temps plegats, i si li sortís alguna cosa, s’hauria d’estudiar, però de moment no hi ha res. Ara em toca mirar molt de futbol, des de la tanca, amb tranquil·litat”, explica l’exdirector esportiu i exentrenador del Girona, que assisteix de tant en tant als partits de Montilivi.

PROTAGONISTES

El club ha actuat bé en moments complicats. M’agrada com juguen i són candidats a lluitar per estar a dalt
Raül Agné
Va costar al principi. Després de les garrotades quedes grogui. Però ha anat millorant molt i, si continua així, lluitarà a dalt
Han trobat un punt d’equilibri molt interessant. Sòlids, jugant bé la pilota i amb la contundència que et dona Stuani
Narcís Julià
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)