Girona

Samu Saiz: “No havia gaudit mai tant del joc d’un entrenador”

El mitjapunta del Girona Samu Saiz és un dels jugadors importants de l’equip i un dels grans arguments que explica les bones sensacions que transmet l’equip sobre la gespa, i és que segurament el madrileny està vivint el seu millor moment amb la samarreta blanca-i-vermella. Avui ha repassat l’actualitat del Girona i aquestes ha estat les seves reflexions més destacades.

L’eliminació de la copa

“Tots teníem moltes ganes de passar. Sentim ràbia perquè vam fer mèrits per passar l’eliminatòria i no aconseguir-ho, perdent després de tants partits, no ens agrada. Tot i ia`xo l’equip està preparat per competir en el que queda de lliga que és el més important.”

El moment personal

“Míchel sempre ens exigeix molt per ajudar-nos a trobar el millor nivell i perquè estiguem endollats. Em trobo bé i crec que estic jugant a un bon nivell, i tinc ganes de millorar més. La clau és aquesta, que tots estem a un gran nivell i això es veu en tots els partits jugui qui jugui. És el que permet que l’equip estigui com està.”

El paper de Míchel

“He tingut entrenadors de tota mena però gaudir com ho estic fent ara del joc no ho havia fet mai. Havia tingut bons entrenadors, però amb un estil de joc diferent. Ell jugava a una posició similar a la meva i això ens permet que jugadors com jo tinguem moltes possibilitats de rebre la pilota neta per tenir opcions de generar joc i brillar més.”

Els objectius de l’equip

“El més important és el dia del Lugo, que és el que toca ara. Hem d’afrontar el partit com el més important i després afrontar els següents. A tots ens agrada somiar i ens agradaria estar a prop del Valladolid quan juguem contra ells, però de moment hem de pensar amb el Lugo que serà un rival complicat.”

L’equip en forma

“Jo crec que l’equip ha de sortir com està sortint a casa. Tenim algunes desconnexions que hem d’anar millorant, però estem jugant a un gran nivell, per moments fins i tot brillant.. Això fa que la gent s’identifiqui més i s’hi sumi. Ens agrada poder crear aquesta il·lusió tan maca.”

La connexió amb Baena

“Quan jugues amb bons jugadors millores sempre. Amb l’Álex em sento a gust, igual que quan jugo amb Borja o Artero, que l’altre dia va fer un gran partit. A Baena li agrada, com a mi, sortir a la contra i ens entenem bé. Ell és molt ràpid i li agrada córrer als espais, més que a mi. És un gran jugador i amb el que fa en el dia a dia es veu que tindrà una gran carrera per davant.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)