Girona

De visita i prou?

Girona. Gerard Valentín, puntal del Lugo, queda lliure al juny i el Girona és un dels clubs que s’hi han interessat

Diumenge torna a Montilivi el Lugo, el botxí d’una garrotada que quedarà sempre gravada en la memòria blanc-i-vermella. El conjunt gallec, que arriba després de superar el líder, l’Almeria, té en un futbolista molt conegut un dels seus puntals. Gerard Valentín, que es va acabar de formar a Torres de Palau (va jugar al Girona juvenil), és un dels futbolistes més destacats de l’equip gallec i també dels més seguits de la categoria. La trajectòria, la projecció i sobretot la situació contractual del futbolista d’Avinyonet de Puigventós el fan una peça molt cobejada. I el Girona, que en altres moments no va acabar de fer el pas, tot i que la predisposició del jugador sempre hauria estat bona, ara sí que és en la llista de candidats per pescar-lo. El problema és que n’hi ha uns quants, de pretendents, i alguns amb més potencial. Entre altres, l’han volgut l’Osca, de segona A però amb el coixí d’haver baixat, i el Granada, de primera.

Gerard Valentín acaba contracte a l’Anxo Carro al juny. Té, per tant, llibertat per negociar el seu futur des del gener. El tècnic del Lugo ja ha manifestat alguna vegada la voluntat de no perdre’l, però el club gallec ha de valorar, sobretot si li és impossible renovar-lo, si li val la pena buscar ara una sortida que li pugui generar alguna quantitat de traspàs. En aquesta hipòtesi, però, el Girona està força més limitat que altres clubs que aspiren a convèncer l’empordanès, amb l’afegit que té altres posicions per reforçar, sobretot a la davantera. Per perfil, Valentín encaixaria a la perfecció al Girona, tot i que al carril dret Arnau Martínez és fix. Amb 28 anys i 137 partits d’experiència a segona A, l’empordanès és davant d’un dels moments clau de la seva carrera.

PER TRIAR

L’han seguit uns quants clubs i el Lugo ha de valorar si el ven ara o el perd al juny
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)