Girona

Pol Lozano: “Som ambiciosos i volem arribar a dalt”

El migcampista del Girona Pol Lozano ha valorat avui la situació de l’equip en una roda de premsa telemàtica.

El VAR i els penals

“Estem veient que en cada partit hi ha diferents criteris, i quan t’exposes a això, és difícil d’afrontar. En el penal per mans del Lugo, tampoc va ser un error clar de l’àrbitre, i està especificat que el VAR només entra en errors; això ens van explicar al principi. Però bé, ho hem d’acceptar i continuar lluitant.”

Els fa treure més orgull i ràbia?

“Sí, jo crec que, en empatar, sabíem que perdíem una oportunitat única. La sensació és que vam perdre dos punts. Això demostra l’ambició que té l’equip per estar a dalt, per agafar els que estan per sobre.”

L’ascens directe

“Som ambiciosos i volem estar a dalt. Queden moltíssims partits, la lliga és molt llarga. Si seguim amb el treball diari que estem fent i aquesta ambició, els resultats arribaran.”

El moment personal

“Els dos últims anys havien estat difícils, i em va costar quan vaig arribar. Però és veritat que ara visc el meu millor moment. Espero aprofitar-ho.”

El calendari del febrer

“Nosaltres sabem que al febrer venen rivals que estan a dalt. Tot passa per aquest cap de setmana, contra l’Amorebieta. Si guanyem, és possible que hi hagi rivals de dalt que no ho facin i estarem una mica més a prop. Ens agradaria jugar contra ells amb més avantatge. Nosaltres som ambiciosos i volem arribar a dalt.”

Molta continuïtat

“Parlava molt amb el mister quan estava lesionat. Sempre ha tingut aquesta confiança en mi. Ell va tenir la confiança de posar-me en el primer partit després de la lesió, i crec que li he tornat amb rendiment. Estic disfrutant molt del futbol. El que fa o entén l’entrenador és també el que entenc jo, i disfrutem molt tots.”

L’ajuda de Míchel

“Que un entrenador entengui el futbol de la mateixa manera, això ajuda molt el jugador. Sincerament, és una persona que m’ha ajudat molt. El futbol també és psicologia. Potser no arribava en el meu millor moment psicològic i en aquest aspecte m’ha ajudat molt. Estic agraït a Míchel.

L’Espanyol

“Sí que mantinc contacte amb certes persones de l’Espanyol. Esperem que tot surti bé.”

Cal un mig en el mercat?

“Nosaltres som una plantilla que confiem molt en l’un en l’altre, en els nostres companys. Jo sé que hi ha moltíssimes opcions al mig del camp, com també en altres posicions. Al mig, a vegades pels entrenadors és un lloc especial. Crec que som força jugadors i hem demostrat que, jugui qui jugui, ho hem fet bé. Però si en ve un altre, benvingut sigui; nosaltres disputarem el lloc amb la màxima ambició. Si serà bo per l’equip, endavant.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)