Girona

“Míchel m’ha ajudat molt”

Agraït. Pol Lozano, amb l’ambició d’acostar-se als rivals de més amunt, reconeix que va arribar amb poca confiança i que ara viu el millor moment

Pol Lozano viu ara “el millor moment” d’una temporada que va arrencar de mala manera. Arribava a Montilivi amb la necessitat de tenir protagonisme després de dues temporades de pocs minuts a l’Espanyol, i una lesió al turmell li va complicar encara més el repte. “Els dos últims anys havien estat difícils, i em va costar quan vaig arribar”, reconeix el migcampista, que destaca el paper que ha tingut Míchel en la seva recuperació. “Parlava molt amb el mister quan estava lesionat. Sempre ha tingut aquesta confiança en mi. Ell va tenir la confiança de posar-me en el primer partit després de la lesió, i crec que li he tornat amb rendiment”, afirma. I remarca: “El futbol també és psicologia. Potser no arribava en el meu millor moment psicològic i en aquest aspecte m’ha ajudat molt.” Lozano s’afegeix a la llista de futbolistes blanc-i-vermells encantats amb la manera d’entendre el futbol del tècnic: “Estic disfrutant molt del futbol. El que fa o entén l’entrenador és també el que entenc jo, i disfrutem molt tots.”

Seguint el discurs del tècnic, la plantilla es veu preparada per lluitar per l’ascens directe, tot i la frenada que va representar l’empat contra el Lugo. “Sabem que al febrer venen rivals que estan a dalt. Tot passa per dissabte, contra l’Amorebieta. Si guanyem, és possible que hi hagi rivals que no ho facin i estarem una mica més a prop. Som ambiciosos i volem arribar a dalt.”

El VAR i els penals

Pol Lozano també va parlar de la polèmica recurrent del VAR i la interpretació de les mans, després que Gorostegui Fernández es fes enrere en un penal que havia xiulat. “Veiem que en cada partit hi ha diferents criteris, i quan t’exposes a això és difícil d’afrontar. Tampoc va ser un error clar de l’àrbitre, i està especificat que el VAR només entra en errors; això ens van explicar al principi”, va dir.

PROTAGONISTA

Venia de dos anys difícils i quan vaig arribar em va costar. El ‘mister’ parlava molt amb mi quan estava lesionat i m’ha donat confiança
Som ambiciosos i volem estar a dalt. Al febrer hi ha rivals de dalt, però hem de guanyar dissabte
Pol Lozano
MIGCAMPISTA DEL GIRONA
Que un entrenador entengui el futbol de la mateixa manera que tu, s’agraeix. El futbol també és psicologia, jo no arribava gaire bé i m’ha ajudat molt

Fix des que va superar la lesió

X.M.

Una lesió al turmell a Lugo, el 9 d’octubre, va mantenir Pol Lozano inactiu gairebé dos mesos. Va tornar el 29 de novembre, a Ipurua, i Míchel el va situar en l’onze inicial. Des d’aleshores, no només ha participat en tots els partits, sinó que ho ha fet sempre de titular. I això que hi ha hagut tres partits de copa, a més de vuit de lliga. El de Sant Quirze s’ha fet seva la posició del mig del camp més propera als centrals, amb una interpretació com a pivot més posicional elogiada per Míchel. Abans de la seva entrada, el més habitual era Ramon Terrats, ara recuperat de la lesió a la tíbia. Amb Ibra i Aleix Garcia, el mig del camp queda prou ben cobert, tot i que la idea de Míchel era intentar incorporar un jugador més físic, de contenció. “Confiem molt en tots. Jo sé que hi ha moltíssimes opcions al mig del camp, com també en altres posicions. I hem demostrat que, jugui qui jugui, ho hem fet bé. Però si en ve un altre, benvingut sigui; nosaltres disputarem el lloc amb la màxima ambició”, deia Lozano.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)