Girona

Oficial: El Girona fitxa Ivan Martín

Arriba cedit pel Vila-real després de jugar mig curs al Deportivo Alavés

El Girona ha anunciat el primer fitxatge del mercat d’hivern; Ivan Martín. El club blanc-i-vermell i el Vila-real han acordat la cessió fins a final de temporada del mitjapunta basc de 22 anys. Format a les categories inferiors del Vila-real, la nova incorporació del Girona és un jugador esquerrà, polivalent i habilidós que pot ocupar diverses de les posicions d’atac.

Compta amb experiència a Primera divisió –estava cedit fins ara al Deportivo Alavés– i també a Segona, ja que la temporada passada la va jugar al Mirandés.

El futbolista, de 22 anys, va brillar la temporada passada en el conjunt castellanolleonès; havia fet el salt a primera però ha tingut molt poc protagonisme en l’Alavés i, a punt de fer 23 anys, tornarà a la categoria de plata. Després d’acumular 165 minuts en sis jornades a primera –una de les dues titularitats és recent, del 2 de gener–, tant Iván Martín com el Vila-real han entès que seria adient cancel·lar la cessió a l’Alavés. I la insistència del Girona, que té en la progressió d’Álex Baena el millor exemple per seduir el club de la Plana, els ha acabat de convèncer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)