Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Haurem de guanyar la possessió i protegir-nos amb la pilota”

Tot i que la irregularitat no li ha permès enllaçar en cap moment amb la part alta de la taula, i que en aquests moments no passa pel seu millor moment, el Girona sap que contra el Saragossa haurà de fer un gran partit si vol sumar els tres punts i mantenir-se en la lluita oberta per l’ascens directe. Ho té clar Míchel Sánchez, l’entrenador blanc-i-vermell, que mostra els seus respectes al tècnic del rival, Juan Ignacio Martínez, Jim: “Té experiència i el seu equip és capaç de trenar bones transicions. Tenen molts punts de rematada i laterals molt llargs que haurem de vigilar. Haurem de ser protagonistes amb pilota i guanyar la possessió per protegir-nos perquè no ens generin situacions de gol en contra en transicions”, va analitzar Míchel, que hi afegia: “Els ha costat fer gols però tenen qualitat. Quan no tenen la pilota són capaços de defensar però els passa com nosaltres, que no tenen jugadors de perfil molt defensiu.”

Per Míchel, a La Romareda es veurà un partit competit i igualat i, com és habitual, admet que si el seu equip pispa l’esfèrica al rival, tindrà molt més a guanyar: “Visitem un camp de primera amb una afició de primera. Serà molt complicat. L’adversari sap que nosaltres volem la possessió, però ells també. Amb la seva afició són perillosos però és un afició molt exigent i això pot ser contraproduent per a ells”, conscient que el joc psicològic serà clau contra un rival que es juga l’última carta de lluitar per accedir al play-off d’ascens.

Competència sana

Míchel només tindrà les baixes d’Ibrahima Kebé i Darío Sarmiento, lesionats, i de Borja García, sancionat. Amb la resta a plena disposició, el tècnic viurà la sensació de tenir problemes per confeccionar un onze pel bon estat de diversos jugadors, com Stuani o Nahuel a la punta de llança: “És perfecte per a nosaltres. Stuani és el nostre pal de paller. Sempre depeníem dels seus gols però ara tenim Baena, Nahuel, Samu o els defenses que fan gols i l’equip és millor. La competència és bona, per mi és difícil fer un onze però és la meva decisió i qualsevol jugador està a disposició d’entrar i fer-ho bé. Això em tranquil·litza”, va concloure Míchel.

EL RIVAL

“Els ha costat fer gols però tenen molts punts de rematada i laterals llargs”

NAHUEL-STUANI

“La competència és bona i fer un onze és difícil, però sé que qui jugui ho farà bé”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)