Girona

El protagonista

Biel Farrés

Amb gust agre

Al principi, al jove no li va cremar la pilota i va provar conduccions en la sortida des del darrere amb seguretat i convicció

Biel Farrés va gaudir a l’estadi Cartagonova de la seva primera titularitat en la lliga amb el primer equip del Girona. Si bé el central ja va disputar complets els 90 minuts de l’eliminatòria dels setzens de final de copa contra l’Osasuna a Montilivi, l’osonenc ja va ser l’escollit per Míchel Sánchez en el penúltim partit contra la Real B per ser l’encarregat de mantenir la línia de tres i assegurar un avantatge mínim. Contra el Cartagena, el tècnic de Vallecas no va dubtar a confiar en el vigatà per no trencar la línia de tres centrals i dos carrilers tot i només disposar d’un central sa de la primera plantilla –Santi Bueno i Bernardo Espinosa no van ni viatjar amb l’equip–. L’entrada de Biel Farrés a la titularitat, juntament amb la reubicació d’Arnau a l’eix, la seva posició més habitual quan va debutar de la mà de Francisco, van fer mantenir la idea del tècnic, que això sí, va haver d’innovar reconvertint l’extrem Iván Martín al carril dret, ja que per l’esquerra Juncà era l’escollit per la baixa de Jairo.

El futbolista del filial, amb el dorsal 41 a l’esquena, va tenir una dura prova des del perfil esquerre de l’eix central, sempre resguardat per Juanpe i ajudat per Juncà. En els primers compassos, al jove futbolista no li va cremar la pilota i va provar conduccions en la sortida d’aquesta amb seguretat i convicció. Si bé en el primer gol no va estar en la jugada ni marcant l’home que acabaria fent la diana; en el 2-0, després d’una pèrdua de Víctor Sánchez, Rubén Castro li va trobar l’esquena en la transició veloç conduïda per Dauda. A l’hora de recular, el de Vic va enfonsar-se massa i va trencar el fora de joc davant d’un veterà davanter que després de fer un bon control va definir creuat davant l’estirada del mateix Farrés i la de Juan Carlos.

El jugador nascut el 2002 no va voler complicar-se la vida en cap jugada davant la pressió del rival i en cas de dubte va buscar Juan Carlos i va oferir-se per iniciar jugada. En alguna acció puntual es va atrevir a connectar amb Borja García i, ja en la segona part, va haver de recórrer diversos metros enrere sempre que el Cartagena intentava trenar alguna contra. Per al Girona, ni tampoc per a Biel, no va ser una bona tarda però el jove jugador va poder sumar experiència de cara al seu futur prometedor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)