Girona

La nova realitat

Girona. A nou punts de la segona plaça, l’equip gironí se centra a assegurar el ‘play-off’ i reprendre el bon to

El Girona sap que la lluita per l’ascens directe ha deixat de ser una prioritat. A nou punts de la segona plaça, el conjunt gironí ha de mirar d’assegurar el play-off d’ascens –disposa d’un marge de quatre punts respecte al setè– i arribar amb el millor to físic i psicològic a les eliminatòries. Aquesta és la nova realitat per als de Míchel Sánchez, obligats igualment a guanyar els cinc partits que queden per disputar-se.

“L’ascens directe està lluny. Hem de ser realistes, però ens queda un play-off molt bonic. Ens queden cinc partits que hem d’anar a guanyar. La il·lusió d’entrar a la promoció és màxima”, comenta David Juncà, conscient del cop anímic que va rebre l’equip a Cartagena (3-0), on va enterrar totes les aspiracions de lluitar a l’engròs: “Va ser un cop. Volíem guanyar, com sempre. Però ja està. Hem treballat molt bé durant la setmana, per preparar un partit difícil a Alcorcón. No podem sortir relaxats, sinó molt endollats. Hem de guanyar, assegurar el play-off i entrar-hi amb la màxima il·lusió.”

L’equip blanc-i-vermell ha de reprendre el bon joc que el va catapultar de la zona baixa de la taula a les posicions capdavanteres i això implica tornar a recuperar la millor versió de tots els components de la plantilla: “Deixant de banda els últims resultats, l’altre dia per exemple vam tenir moltes ocasions. Crec que és el camí. Tenim molt bons jugadors. Hem de posar-hi sempre la màxima actitud, que ja ho fem, i intensitat. Fa uns anys entrar en un play-off per al Girona era el màxim. Ara hi hem estat molts cops i sembla normal. És molt bonic”, sentencia un Juncà que acaba contracte el 30 de juny, però que reconeix que està centrat en la campanya actual i no ha parlat amb el club sobre la seva continuïtat.

LES REACCIONS

L’ascens directe està lluny. Hem de ser realistes però ens queda un ‘play-off’ molt bonic. Hem de guanyar els últims cinc partits
Fa anys entrar al ‘play-off’ per al Girona era el màxim. Ara hi hem estat molts cops i sembla normal
David Juncà
carriler esquerre del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)