Girona

Tornen Terrats i Pol Lozano

El Girona té demà un partit molt important a El Molinón (16h) contra l’Sporting de Gijón, que s’està jugant no perdre la categoria en una temporada complicada i plena de decepcions i patiments. El Girona ha facilitat la convocatòria dels jugadors que estan disponibles per Míchel, que s’ha endut 20 futbolistes a Astúries.

La llista té dos noms que tornen a una convocatòria, Ramon Terrats i Pol Lozano. Terrats no juga un partit oficial des de fa sis setmanes a causa d’una lesió que es va fer als músculs isquiosurals de la cama esquerra. Pol Lozano no va poder disputar l’anterior partit per sanció.

En canvi, Baena cau de la llista per disputar el duel de demà, ja que està sancionat. Tampoc hi són Darío Sarmiento ni Víctor Sánchez, lesionats. Del filial, que juga la final catalana de fase d’ascens a segona FEF contra l’Olot, Míchel s’endú Artero.

Guanyar a Gijón donaria ales al Girona, després d’haver guanyat només un dels tres últims partits. Mirant al passat, però, els gironins no han guanyat cap de les deu visites a Gijón.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)