Girona

Michel, dos anys més

El tècnic de Vallecas segella la continuïtat amb el Girona fins al 2024

Els gironins asseguren així la renovació del timoner d’un estil ideal per al club

El Girona solidifica el seu projecte passi el que passi en les dues últimes jornades de lliga i l’hipotètic play-off que intentarà disputar l’equip. El club blanc-i-vermell va anunciar la renovació del seu entrenador, Míchel Sánchez, fins al 30 de juny del 2024. La cara visible del projecte esportiu i el pal de paller damunt de la gespa continuarà lligat a l’entitat de Montilivi dues campanyes més, independentment de quin sigui el desenllaç del curs actual, un fet que denota la brillant sintonia que hi ha entre club i entrenador, pel que fa a implicació, però també a pertinença. I és que Míchel demostra dia a dia la sensibilitat amb l’entorn del club i la ciutat, més enllà d’aprendre el català i mostrar-se orgullós de parlar-lo. El de Vallecas se sent estimat i s’ha enamorat de la demarcació, un fet que ha ajudat a donar el sí, i per dos anys més, a un Girona que veu en ell la peça ideal per créixer a través d’una idea concreta de joc.

Míchel va arribar l’estiu passat al Girona destituït de l’Osca, club al qual no va poder ajudar a mantenir la màxima categoria després de firmar un inici de curs dolent. Amb ganes de refer-se tot i tornar a segona A, el madrileny venia amb l’etiqueta de ser un tècnic d’èxit a plata després de pujar amb els dos únics equips que havia dirigit, el Rayo i el mateix Osca. Tot i això, a l’equip li va costar agafar el ritme i la idea del nou tècnic i va ser massa irregular en l’inici de la lliga, fet que el va enviar a les últimes posicions de la taula i va generar algun dubte en l’entorn, però no pas en l’entitat gironina.

De baix a dalt

Míchel va escoltar la plantilla i va efectuar algun canvi tàctic que va anar la mar de bé a l’equip. El retorn als tres centrals i els propis matisos del tècnic, a més de la millora de la forma individual de moltes de les peces, van revifar un Girona que en un vist i no vist es va instal·lar en les posicions de play-off, una zona que encara ha d’assegurar i tancar en les dues últimes jornades que queden per a l’acabament de la lliga regular. La continuïtat del tècnic arriba tot i els dubtes que ha generat una sèrie de quatre derrotes en els últims sis partits, que ha acostat els perseguidors dels gironins a la promoció.

La signatura de l’ampliació, però, aclareix que el projecte del Girona manté un rumb fix de creixement, perquè l’entrenador de Vallecas no ha esperat als esdeveniments que poden generar-se el proper estiu, ni les possibles propostes que pot rebre gràcies a la seva bona feina, per donar el sí a una entitat gironina que, pugi o no pugi de nou a primera, mantindrà segur una competitivitat en la seva plantilla per tornar-ho a intentar.

DUBTES INICIALS

A l’equip li va costar agafar el ritme i la idea del nou tècnic i va ser irregular en l’inici

A BON RITME

El retorn als tres centrals i els propis matisos de Míchel van revifar molt la plantilla

L’ÚLTIMA BATALLA

La renovació arriba amb el Girona lluitant per assegurar un altre ‘play-off’
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)