Girona

Míchel: “L’equip hi ha de posar ànima i passió”

A punt. El tècnic madrileny ha atès als mitjans de comunicació un dia després de renovar el seu contracte en la roda de premsa prèvia al partit de demà contra el Mirandés

Míchel Sánchez ha comparegut davant dels mitjans de comunicació un dia després d’anunciar-se la seva renovació fins al 2024. El tècnic ha valorat la nova vinculació amb el Girona en la prèvia del matx que jugarà el seu equip demà contra el Mirandés (22h):

La renovació

“Fa quatre o cinc mesos que ho parlàvem i ara ha tocat i així hem decidit anunciar-ho. Tenia molta confiança en seguir, tenia un any més si pujàvem però no volia que s’allargués. No volia que la sensació fos que si no pujo marxo. Des que vaig anar a Manchester, el treball diari, la confiança, ho tenia molt clar. Evidentment no volia quedar-me en un lloc on les coses no surten bé, quan vam veure que anàvem bé vam parlar”, ha comentat el tècnic de Vallecas.

El projecte

“Aquí no m’han enganyat mai i clar que hi ha projecte amb Quique Cárcel treballant des de la direcció esportiva. El club és un club en creixement jo soc un tècnic en creixement i podem somiar en pujar a primera. Ho podem fer ara i aquest és el repte que més em preocupa, l’ara”.

El moment de l’equip

“S’ha d’anar partit a partit. L’últim no va ser bo, sobretot l’última hora. Vam tenir possessió però sense generar ocasions de gol. No ens van fer ni faltes i si no obligues al rival a fer falta quan tens la possessió és que no vam anar a per ells. Vull jugadors que traspassin el rival, no només que es passin la pilota. Ens va faltar algú com Baena però és que Samu, Borja, Jairo, Valery tots ho poden fer.

Baixes

“L’equip està bé. Com a baixes tenim a Dario, Victor i Juncà. El dubte és Juanpe, però la resta bé i amb molta il·lusió de guanyar demà amb la nostra afició i amb la rebuda que ens espera de la nostra gent”, ha dit Míchel.

Més determinació

“Als jugadors els hi he dit com i què fer però sobretot han de posar-hi ànima i passió. La gent ja ens ho donarà demà amb la rebuda. El que vull és guanyar. És la primera vegada que em quedaré en un club sense aconseguir l’objectiu però la confiança del club és gran i sobretot en els mals moments, aquí es demostrar l’estima.

El Mirandés

“Espero molt de nosaltres. El Mirandés és un equip molt ben treballat per Joseba Etxeberria, amb jugadors que volen la pilota, tenen el màxim assistent de la lliga Riquelme, van bé a l’espai... Serà una gran prova per a nosaltres per donar la nostra millor versió. Confio en fer un gran partit”, ha valorat

Jugadors del filial

“Gabri, Ureña, Pau, Monjo i Sala estan en dinàmica amb el primer equip. Tots menys Gabri entraran a la convocatòria. I poden estar amb l’equip. No venien perquè reforçàvem al filial no pas que els baixéssim. Comptem amb ells i si s’ho guanyen jugaran, tot i que s’han de veure moments, la pressió que puguin tenir. Estan capacitats.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)