Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Volem que l’afició se senti orgullosa”

Més enllà de parlar dels aspectes tàctics al voltant del partit, Míchel Sánchez va atendre els mitjans de comunicació per afegir èmfasi a l’aspecte moral i psicològic amb què ha d’afrontar el seu equip el duel contra el Mirandés. “Sé que l’afició està fent l’esforç per rebre’ns i ajudar-nos, i segur que dins del camp el jugador notarà l’ambient. Els volem enganxar amb intensitat, sent un equip agressiu per guanyar el partit, i s’ha de notar des del primer minut. Volem que l’afició se senti orgullosa del seu equip”, comentava el de Vallecas. I hi afegia: “Hem de generar duels, anar pel rival, que noti l’agressivitat, i no pas amagar la pilota. Ho treballem en els entrenaments, no volem una possessió estèril. Per això insisteixo en l’aspecte d’afegir passió i més verticalitat a tot l’equip.”

Míchel va avisar dels perills que es trobaran els seus jugadors contra un Mirandés ja salvat i alliberat de pressió. “Ens enfrontem a un rival molt ben treballat per Joseba Etxeberria i amb jugadors que volen la pilota, tenen el màxim assistent de la lliga [Riquelme], van bé a l’espai, i serà segur una gran prova per a nosaltres, que estarem obligats a oferir la nostra millor versió. Confio a fer un gran partit”, deia el madrileny. I en relació amb la tria dels onze protagonistes i fins i tot el sistema tàctic, puntualitzava: “El Mirandés pressiona l’home en l’inici del joc. Més que l’esquema de joc, hem de saber quins jugadors necessitem per fora i per dins.”

Renovat i content

La roda de premsa prèvia va servir perquè Míchel Sánchez valorés la seva renovació fins al 2024. “Tenia molta confiança a seguir. Sí que tenia un any més si pujàvem però no volia que s’allargués. No volia generar una sensació que si no es pujava marxava. Des que vaig anar a Manchester, el treball diari, la confiança que m’ha donat tothom, l’estima..., ho tenia molt clar”, explicava el tècnic. “El club és un club en creixement i jo soc un tècnic en creixement i podem somiar a pujar a primera. Ho podem fer ara, i aquest és el repte que més em preocupa, l’ara”, sentenciava.

EL MIRANDÉS

“El rival vol tenir la possessió, van bé a l’espai i fan una molt bona pressió a l’home”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)