L’1x1 del Girona

Per Lluís Simón

Juan Carlos (90’)
segur
Va patir en un córner que va acabar amb un gol anul·lat pel VAR, però totes les altres arribades (poques) del Mirandés les va resoldre sense problemes, tant per alt com en alguna rematada de lluny.
arnau (90’)
revolucionat
La banda dreta va ser seva però va tenir problemes per prendre la millor decisió cada vegada que es plantava prop de la frontal o que anava cap al mig. En defensa cap rival el va fer patir.
Bernardo (90’)
imperial
Les poques vegades que el van exigir per alt va demostrar que quan cal pot ser un central de la vella escola traient pilotes de l’àrea i tranquil·litzant l’equip, amb pocs jugadors de la seva envergadura.
Santi Bueno (90’)
Seriós
No va guardar tant la posició com Bernardo però en la primera part va sortir a tallar alguna de les poques internades dels migcampistes visitants i també va intimidar en alguna jugada a pilota parada.
Jairo (80’)
fos
Molt bon partit del lateral. Va començar la jugada del primer gol amb una gran sotana i es va internar constantment per la seva banda connectant amb els interiors. Les anades i vingudes el van deixar sense forces.
Pol Lozano (90’)
ordenat
Va guardar l’esquena dels interiors i li va tocar treballar més que als altres migcampistes. El talentós Riquelme li va buscar l’esquena, però no va perdre la calma, va distribuir bé sense buscar el lluïment.
Aleix Garcia (90’)
dinàmic
Va aparèixer a totes les zones del mig camp buscant associar-se amb Martín però sobretot Baena. Va estar a punt de marcar en un gran xut de fora de l’àrea i va fer una assistència letal a Stuani, que l’uruguaià no va aprofitar.
Ivan Martín (90’)
necessari
No va aparèixer tant com Baena o Borja però va mantenir l’equilibri de l’equip evitant que es partís en dues parts. Va aparèixer decisivament en l’acció del 2-0 trencant el mig camp dels visitants i cedint a Samu.
Baena (90’)
juvenil
El seu talent és indiscutible però va pecar d’individualista en més d’una acció, va fallar un gol cantat i per acabar-ho d’adobar va reaccionar de manera exagerada a l’entrada de Sáenz. No n’hi havia per a tant.
KEBE
físic
borja garcía (71’)
visionari
La seva societat amb Stuani és il·limitada. La primera centrada que li va enviar no va ser gol de miracle (pal) però en la segona, encara més mesurada, l’uruguaià no va perdonar. No comet cap dels errors anteriorment citats de Baena.
Stuani (90’)
‘killer’
Continua el seu idil·li amb el gol. Són 22 ja aquesta temporada. El primer en un dels seus clàssics cops de cap i el segon, sentenciant el partit amb una rematada imparable. En un bon dia n’hauria pogut fer quatre.
Samu saiz
generós
Molt bons minuts. Va donar un gol cantat a Baena, que va perdonar, i va fer la passada a Stuani per sentenciar.
valery
lateral
Va jugar aquest cop a la dreta i va preferir quedar-se al darrere per evitar sorpreses en els minuts finals.