Girona

El Tenerife vol gaudir

Girona El rival dels gironins arriba amb la novetat del defensa Carlos Ruiz. El gironí Àlex Corredera confessa que arrossega molèsties de la lliga

El club blanc-i-blau va organitzar ahir un media day amb els mitjans locals per afrontar el partit d’anada de la final a Montilivi. Una àmplia part de la plantilla va participar en un acte que van promoure els patrocinadors del club. Un dels jugadors que va parlar va ser Carlos Ruiz, que podria reaparèixer en l’onze de Luis Miguel Ramis després de ser baixa contra Las Palmas. El jugador va parlar del seu rival, el Girona. “En aquests partits no hi ha favorits. El Girona té una gran plantilla i hem d’anar amb molta cura. El que estem vivint aquesta temporada és espectacular, l’afició ens dona molt suport. Esperem aconseguir l’ascens”, va explicar el jugador granadí. Ruiz també va destacar el moment que viu l’equip: “Estem gaudint a dins del camp. Ara és el moment de posar-hi el toc final. L’eliminatòria serà molt igualada i es decantarà per petits detalls en el transcurs del joc.” El capità i una de les veus més autoritzades dins del vestidor, Aitor Sanz, també va parlar amb la premsa local. “Hi ha moments per a tot dins d’un play-off; hi ha situacions de molts patiments i d’altres en què et veus més guanyador i gaudeixes molt més de tot”, va explicar el jugador de Madrid, que fa nou temporades que vesteix la samarreta chicharrera. Sanz ha estat un dels jugadors amb més minuts dins del terreny de joc, un total de 2.408 minuts repartits en trenta-tres partits. El migcampista també va aprofitar per no tancar la porta a una possible renovació sense treure del punt de mira l’eliminatòria que començarà dissabte a Montilivi. El jugador català, Àlex Corredera, va atendre els mitjans fent referència al moment en què arriba l’equip: “Som feliços. Sabem que, si fem bé les coses i som competitius, tenim possibilitats reals d’ascendir.” El migcampista de Sant Joan de les Abadesses també va recordar el fet de jugar contra l’equip de la seva demarcació i tot el que comporta. Corredera va confirmar que té una fissura al peu i que l’arrossega de la temporada regular. Malgrat aquestes declaracions, Corredera no preveu ser baixa per al partit de dissabte. Avui serà el tècnic del Tenerife, Ramis, qui parlarà a la roda de premsa prèvia abans de viatjar a Girona.

LES REACCIONS

Imagineu-vos la meva família i els amics de Girona; em diuen que acabaran contents passi el que passi
Tinc una fissura al peu que només es cura parant, però ara no ho faré
Àlex Corredera
JUGADOR DEL CD TENERIFE
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)