Girona

Arcediano Monescillo xiularà la final amb Ocón Arraiz al VAR

Ja es coneixen tots els protagonistes de la tornada de la final del play-off d’ascens a primera que es disputarà diumenge a les 21h a l’Heliodoro Rodríguez López entre el Tenerife i el Girona, i és que aquest migdia la federació espanyola ha fet oficial la designació oficial per al partit. L’escollit per dirigir el matx ha estat el castellanomanxec Dámaso Arcediano Monescillo, que amb onze temporades és l’àrbitre més veterà de la categoria. L’acompanyarà des del VAR Ocón Arraiz, del comitè de La Rioja, un altre col·legiat experimentat amb deu temporades a la categoria de plata i una a primera divisió. La designació d’Ocón Arraiz, però, fa poca gràcia als gironins, que han viscut molts capítols amb ell al VAR en què s’han vist decisions difícils d’entendre.

L’àrbitre de l’ascens

El de diumenge serà el partit número 21 que Arcediano Monescillo arbitri al Girona, igualant al canari Trujillo Suárez com el col·legiat que més partits ha arbitrat al conjunt gironí. Curiosament, el castellanomanxec va ser l’àrbitre del Girona-Saragossa de la temorada 2016/17 que va acabar amb empat a zero i va certificar el primer ascens de la història dels gironins a primera divisió. Diumenge, pot ser també l’àrbitre del segon.

Aquesta temporada Arcediano Monescillo només ha arbitrat un partit al Girona i el resultat va ser positiu. Va ser en la visita a Las Palmas, en què els de Míchel van guanyar 1-3 després que el col·legiat expulsés a Mújica en la primera part i acabés deixant els locals amb 9. No és un cas aïllat, i és que el balanç amb Arcediano Monescillo és molt positiu, ja que en els 20 partits que han coincidit fins ara el Girona ha aconseguit 10 victòries, 7 empats i només 3 derrotes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)