Girona

Míchel: “El que més tenim és il·lusió per ascendir a primera”

El tècnic del Girona, Míchel Sánchez, ha atès als mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia a l’últim duel del curs. A la tornada de la final del play-off d’ascens a primera que es disputarà a l’Heliodoro Rodríguez López contra el Tenerife (diumenge a les 21h). El de Vallecas ha repassat diferents aspectes i també en quines condicions arriba el seu equip a l’últim enfrontament de la temporada:

El moment de l’equip

“Tots estem bé. Ibra Kebé i Dario no jugaran. Borja és difícil que pugui arribar a temps però la resta estem tots bé. Se’ns ha fet llarga, però la setmana ha estat maca com a grup. Hem anat a recordar què ens ha portat fins aquí pel que fa al futbol però també pel que fa a la convivència i la únic de l’equip. Ens queden unes hores, serà igual”, ha dit el tècnic de Vallecas

La responsabilitat

“No es tracta només de tenir responsabilitat. El que més tenim és il·lusió per ascendir a primera i motivació. La ciutat està igual en aquesta línia. És l’últim partit i només s’ha de guanyar. És clar que hi ha responsabilitat també però millor il·lusió per afrontar un partit així”.

El rival

“Ens trobarem amb un rival més agressiu amb pilota i més inclinat cap a la nostra porteria. Serà un partit amb gols. Nosaltres sortirem igual ja que hem de guanyar, però dins la seva idea serà un equip que busqui la porteria rival. No hem aconseguit guanyar-los en tres partits, hi ha aspectes a millorar com generar més ocasions de gol. Anirem amb la intenció de buscar la manera de fer mal al Tenerife”, ha analitzat l’entrenador.

Imaginar-se a primera

“El futbol és molt obert hi ha molts factors que intervenen, situacions de joc, errades... El que he fet és visualitzar aquests moments. Avançar-nos, o que ho facin ells, la sortida de pilota, etc. El resultat no, ja que hi ha massa condicionants i no em puc il·lusionar amb això. Tenim una idea i tenim un pla i res del que passi ens pot sorprendre. Tenim plans depèn què vagi passant i això ho tinc interioritzat i em dona tranquil·litat. No em preocupa el final. Sí el recorregut fins al desenllaç”.

Tossuts

“El club mereix l’ascens per insistència. Ha sabut gestionar-ho tot des del descens i tenir un full de ruta clar per seguir intentant-ho. Sempre s’ha sabut aixecar, ha plorat però ha estat capaç de revertir la situació, tornar-ho a intentar i estar en la lluita. Això parla bé del club. Sempre s’ha estat en situació d’aconseguir els objectius. També ho mereix per l’afició. Tots ho somiem.”

A fora, serà diferent

“Hi ha un canvi respecte les dues últimes finals, jugant a casa. Es partia amb certa avantatge ja que el resultat inicial afavoria al Girona. En aquest cas no, si anem al 0-0 no pugem. El pla ha de ser diferent i l’escenari canvia en els últims anys principalment perquè es juga a fora. Sabem que no ens val altra cosa que no sigui guanyar.”, ha explicat el madrileny

L’experiència d’alguns

“Mantinc reunions periòdiques amb jugadors ja que en el tu a tu és on es guanya més confiança. Tots hem viscut situacions bones i dolentes al llarg de la carrera. Tot són experiències. Del dolent se n’aprèn, però del que has fet bé també. Pots fer una treball excel·lent però no sortir bé per un detall, coses que passen en el món del futbol i que no podem controlar. Els qui han estat en aquesta situació abans tenen un marge d’autoconeixement que els altres no. I aquests poden preparar el partit millor. S’ha de parlar amb els que no i portem setmanes fent-ho”, han sentenciat Míchel Sánchez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)