Girona

“Per tossut, el club ho mereix”

Girona. Míchel Sánchez confia en la il·lusió dels seus jugadors i en la persistència de l’entitat per assolir l’ascens contra el Tenerife

El tècnic del Girona, Míchel Sánchez, va comparèixer davant dels mitjans de comunicació per fer la darrera prèvia del curs, la de la tornada de la final que el seu equip disputarà al camp del Tenerife (demà a les 21 h). El madrileny aposta per l’actitud, la motivació i, sobretot, la il·lusió dels seus futbolistes per fer realitat el somni d’un club i de tota una ciutat: “És clar que hi ha responsabilitat, però, sobretot, il·lusió, motivació i ganes de fer història. La ciutat està igual en aquesta línia. És l’últim partit i només s’ha de guanyar”, va dir Míchel, que hi va afegir: “El Girona mereix l’ascens per insistència. El club ha sabut gestionar-ho tot des del descens i ha tingut un full de ruta clar per seguir intentant-ho. Sempre s’ha sabut aixecar, ha plorat però ha estat capaç de revertir la situació i de tornar-ho a intentar i estar en la lluita. Això diu bé del club. També ho mereix per la seva afició. Tots ho somiem i farem el que sigui per aconseguir-ho.”

Per l’entrenador de Vallecas, la mentalitat dels seus jugadors és el que li transmet més tranquil·litat: “Estic convenç que donarem una versió espectacular, veig la força del grup, la unió i la capacitat de lluita i sacrifici, com la que vam tenir a Eibar i en l’anada contra el Tenerife a Montilivi. Hi ha hagut moments que no hem sabut patir junts, però ara fa tres setmanes que ho fem”, va dir Míchel, convençut de les opcions del seu equip.

Manté el dubte sobre Borja García

Sabedor que és gairebé impossible que jugui algun minut o que es vesteixi de curt, Míchel Sánchez va evitar donar per descartat Borja García de cara al partit de demà. El madrileny es va fer mal al lligament posterior del genoll en la tornada de les semifinals a Ipurua i treballa contra rellotge per intentar ajudar. Els qui sí que seran baixa per al duel són Ibra Kebé i Darío.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)