Girona

Rayo, Osca i ara, el Girona?

Des que va començar la seva aventura per les banquetes del futbol professional, el 2016, només quatre anys després de retirar-se com a futbolista, Míchel Sánchez s’ha convertit en un tècnic d’èxit amb una trajectòria meteòrica. El madrileny, que ja va pujar a primera tres cops com a jugador del Rayo Vallecano, va ascendir al club que porta al cor només una temporada després d’agafar-ne les regnes. Primer el va salvar d’un descens traumàtic a segona B i pocs mesos després celebrava al bell mig de la gespa de Vallecas l’ascens a la màxima categoria la temporada 2017/18. Míchel va ser destituït de la seva entitat després d’un mala ratxa el curs posterior a primera i l’estiu del 2019 va fitxar per l’Osca. El tècnic va tornar els aragonesos a l’elit un curs després de perdre la categoria, en una lliga marcada per la pandèmia, l’aturada de la competició i els obstacles que van viure tots els equips en forma de baixes i altres penúries.

Com li va passar amb el Rayo, el madrileny el va fer fora una mala ratxa la temporada 2020/21, en el seu darrer pas per una banqueta abans d’acceptar el projecte del Girona.

Si bé els dos anteriors ascensos van ser per la via directe i assolint el campionat de segona A, com a blanc-i-vermell Míchel Sánchez vol aconseguir pujar per primera vegada pel camí més llarg del play-off. De moment, en la primera eliminatòria va dur al seu equip a una remuntada històrica a Ipurua que ha impregnat de positivitat i optimisme un entorn acostumat a les patacades. Si el tècnic de Vallecas aconsegueix l’ascens amb el Girona firmarà el seu 3+3 particular, entrarà a formar part de la història del club gironí, però també dels entrenadors amb més ascensos a la màxima categoria de tot el futbol estatal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)