Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Sempre hi he cregut. És un equip espectacular”

Emocionat. Molt emocionat estava Míchel Sánchez després d’acabar el partit. Fins i tot se li van escapar les llàgrimes. I no n’hi havia per a menys. El madrileny ha guiat el Girona cap a primera en una temporada per emmarcar que ha anat de menys a més. “És el premi a la insistència. Si per alguna cosa el Girona es mereixia pujar a primera era perquè aquesta ciutat ho ha intentat durant molt de temps i sempre que ha rebut un cop dur s’ha sabut aixecar. Girona és tres vegades immortal, com diu la dita, i ho ha demostrat”, valorava Míchel sobre la gespa al micròfon de Movistar, on també va deixar una gran escena amb Samu Saiz: “Diuen que estem enfadats. Tots dos tenim caràcter i ens hem barallat molts cops, però sempre en benefici de l’equip.” Míchel era un home feliç. I agraït. Per això va aparèixer a la sala de premsa acompanyat de tot el cos tècnic. No hi era Quique Cárcel, de qui sí que va parlar el madrileny: “És el gran artífex d’aquest ascens i tothom li ha d’estar agraït.”

Sobre el partit, Míchel va dir que fins al xiulet final no es va veure a primera, però va elogiar el joc dels seus. “Avui al camp no hi havia dubtes, al revés. Hem tingut la pilota i hem anat a buscar la porteria rival. Hem fet una grandíssima primera part. Després ells ens han collat i han aconseguit empatar però hem tingut el factor sort amb el gol en pròpia porta i hem tingut molta personalitat”, valorava el tècnic madrileny.

“Sempre he cregut en aquest ascens. Si he de definir l’equip amb una paraula és resiliència, perquè sempre ha sabut resistir tot i els moments de molt patiment. Però si hi he cregut és perquè la feina del dia a dia ha estat espectacular i l’únic que havíem de fer era tenir clar que érem capaços”, va concloure Míchel sobre el desenllaç d’una temporada per a la història.

EL CLUB

“Si per alguna cosa el Girona es mereixia pujar és per la insistència que ha tingut”

EL PARTIT

“Avui al camp no hi havia dubtes, al contrari. Hem volgut ser protagonistes”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)