Girona

Míchel, un model City

El City Football Group si una cosa té clara és la seva aposta per un model de joc concret. Míchel va ser l’home que tant el Girona com la propietat van triar per guiar el vaixell en una nova temporada que semblava de transició a l’equip gironí. El tècnic madrileny va venir amb el cartell d’entrenador experimentat i casat amb un estil de joc que anava com l’anell al dit al model City. Més enllà de la manera com concep el futbol Míchel, un altre factor molt important era posar a l’aparador el Girona en un teixit tècnic futbolísticament atractiu. Posicionar el club i fer-lo créixer. Basant tot el seu poder a saber dominar el joc: pressionar, robar i atacar. Ser conscient que amb el domini de la possessió de la pilota poden passar coses favorables i que, per sobre de tot, el futbol ha d’atraure una afició que s’ha de sentir orgullosa i identificada amb l’equip. Hi ha moltes maneres d’interpretar el futbol, però el model City és aquest. Així, doncs, Míchel va posar el primer peu a Montilivi amb una idea que de mica en mica va anar desenvolupant amb els seus homes. De la línia de quatre a la línia de cinc. No és només interpretar un dibuix, sinó adaptar-lo segons les necessitats que t’exigeix la plantilla. Aturar-se, reflexionar i canviar si les coses no anaven com ell volia. L’entrada de Míchel en el Girona també va ser una oportunitat per als més joves de demostrar potencial i poder treure el cap al primer equip. Fins a disset jugadors del filial han entrat en alguna convocatòria amb Míchel. Així, doncs, aquesta temporada són molts els jugadors que se n’han beneficiat i que fins i tot han acabat disposant d’un dorsal a la lliga professional. Kebe i Terrats en són l’exemple. La propietat citizen també ha pogut i podrà utilitzar la figura del tècnic madrileny com un reclam per a jugadors que puguin venir a jugar al Girona. El City Footbal Group s’alimenta d’aquests joves talents que volen despuntar en un equip europeu; ara amb un membre del grup a LaLiga, encara serà un reclam més important. El jugador que vulgui i pugui venir a Girona a jugar a futbol, ara sabrà que Míchel és el pal de paller d’una aposta futbolística atractiva.

La renovació fins al 2024

El club va fer oficial la renovació del tècnic madrileny el passat mes de maig, just abans d’afrontar un moment clau de la temporada. La decisió no va ser una cosa a l’atzar. sinó que va ser una mostra de confiança i admiració del club cap al treball de Míchel. Una ampliació de vincle que va servir per enviar un missatge al vestidor i per consolidar un projecte durador al seu entorn.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)