Girona

Un Nàstic-Girona en la pretemporada

Els gironins visitaran el Nou Estadi aquest estiu per enfrontar-se al Nàstic de Raül Agné

El Nàstic i el Girona jugaran un partit de pretemporada aquest estiu. Tots dos clubs tenen aparaulada la disputa d’aquest amistós, tal com va avançar Diari de Tarragona, que es jugarà al Nou Estadi de Tarragona. La data encara està per confirmar, però tot apunta que serà els primers dies d’agost, ja que el Girona començarà la lliga el 12 del mateix mes. Un clàssic del futbol català que significarà un nou retrobament entre Raül Agné, tècnic grana, i l’entitat gironina.

Es tracta d’un partit de preparació que ja es va produir la temporada passada, amb motiu del XII Trofeu Ciutat de Tarragona. Els dos equips catalans es van enfrontar el 7 d’agost i va ser el Nàstic qui es va acabar imposant (2-1). Stuani va avançar al Girona, però els gols de Pablo Fernández i Pedro Martín van fer que el trofeu es quedés al Nou Estadi. El darrer precedent en partit oficial també va ser a Tarragona i va acabar amb victòria local. Va ser a la segona divisió, a dues jornades pel final i amb el Nàstic jugant-se la permanència i el Girona l’ascens. Un gol de Pablo Maffeo va avançar al Girona, que només necessitava un punt per segellar un ascens que aconseguiria la jornada següent. Però el Nàstic va remuntar el partit amb gol de Manu Barreiro i doblet d’Uche. Els tarragonins es van acabar salvant.

La situació actual dels dos clubs és molt diferent després del final d’aquesta temporada. De fet, els dos van jugar-se l’ascens de categoria en les darreres setmanes i podrien fins i tot haver coincidit a segona la temporada vinent. Afortunadament, els gironins van pujar a Primera i, desgraciadament, el Nàstic es va quedar a un partit de segona. Ara, els separen dues categories. Tot i això, l’objectiu d’aquest partit serà el mateix per als dos: preparar-se per una nova temporada molt exigent. El Nàstic, amb l’objectiu de tornar a intentar l’ascens al futbol professional. El Girona, salvar-se i assentar-se a la màxima categoria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)