Girona

Axel Vizuete complirà el sisè curs al Girona B

El Girona ha fet oficial aquest migdia la renovació del tècnic del filial Axel Vizuete per una temporada més. El tècnic de Sant Boi de Llobregat complirà així la seva sisena temporada com a màxim responsable del Girona B, i és que va arribar al club l’estiu del 2017 després del descens del que, en aquell moment era el segon filial del club darrere el Peralada, a 2a catalana.

En aquestes sis temporades com a màxim responsable del filial gironí Vizuete ha aconseguit tres ascensos. El primer de 2a catalana a 1a catalana i els dos següents a 3a divisió, després que el primer no es pogués complir esportivament pel descens de categoria del Peralada quan encara era equip afiliat al Girona. En les dues últimes temporades el tècnic ha classificat l’equip per al play-off d’ascens a 2a divisió FEF, però s’ha quedat a les portes de segellar la promoció contra el Cerdanyola primer i l’Olot després, aquesta temporada. Tot i això, el Girona B podria acabar aconseguint el desitjat ascens a 2a divisió FEF als despatxos en els propers dies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)