Girona

El Girona presenta la campanya d’abonaments

El Girona ha posat en marxa aquest migdia la campanya d’abonaments per a la temporada 2022/23, que suposarà el retorn a primera divisió després de tres anys a la categoria de plata. A més, suposa el retorn a la normalitat després de les últimes campanyes marcades per la pandèmia, en què molts dels abonats han tingut descomptes de compensació pels partits en època de pandèmia disputats a porta tancada.

Com era d’esperar després de l’ascens, els preus dels abonaments respecte les anteriors temporades a 2a divisió A s’han disparat. En el cas de les renovacions, i parlant sempre de socis en edat adulta –hi ha diferències per sèniors, júniors i infantils– els preus de les renovacions per a socis van des dels 660 euros a tribuna alta als 300 euros al gol nord, incloent ja la possibilitat de tenir seients a la graderia del gol nord superior que es tronarà a instal·lar per arribar a l’aforament per a 13.500 espectadors. En el cas de les noves altes no s’admetran a tribuna, així que els preus van dels 670 euros a preferent cobert als 345 euros del gol. A Aquests preus cal sumar-hi els 50 euros de soci, que el club cobra a banda de l’abonament.

Entre les novetats de la campanya d’abonaments, el Girona permetrà finançar el pagament de l’abonament fins a nou mesos sense interessos. A més, per aquesta temporada el carnet físic només es donarà sota demanda. Demanar-lo serà de franc fins al 10 de juliol i a partir de llavors tindrà un cost de 5 euros.

Els terminis

A partir d’avui i fins el 10 de juliol els abonats i socis del Girona tenen temps per a fer gestions de l’abonament, com sol·licitar el pagament fraccionat. A més, qui ho desitgi pot demanar el canvi de seient a tribuna, limitat a un total de 60 seients.

De l’11 al 17 de juliol el club girarà els rebuts de l’abonament i dels carnets de soci en dos càrrecs separats.

Del 18 al 24 de juliol els abonats que vulguin podran demanar el canvi de seient.

El 18 de juliol els seients dels abonats que no hagin estat renovats s’alliberaran i s’feriran als socis que ja es tinguin dins de la llista d’espera per a sol·licitar una nova alta –per fer-ho abans cal ser soci del club–.

A partir del 26 de juliol els socis no abonats inscrits en la llista d’espera podran començar a donar-se d’alta com a abonats, amb prioritat per als números de soci més baixos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)