Girona

Un carnet adaptat a la dimensió

El Girona aplicarà gairebé els mateixos preus als carnets respecte als últims cursos a primera

El club es posa el límit dels 9.500 abonats per deixar un percentatge raonable per al taquillatge

El Girona ha engegat la maquinària en mode primera divisió llançant la campanya d’abonaments amb vista al curs 2022/23. El club blanc-i-vermell ha intentat adaptar els preus a la categoria tenint en compte que l’any passat no va poder facturar gairebé res per aquesta via dels abonaments a conseqüència de les compensacions que va oferir per culpa de la pandèmia. L’ascens, que ha aportat aire a nivell econòmic, implica també apujar de manera significativa respecte a la temporada passada els preus dels carnets, tal com era previsible. Veure tots els partits de lliga del Girona a Montilivi costarà als adults que renovin el carnet entre 300 (gols) i 660 euros (tribuna superior), uns preus que varien poc respecte als que es van oferir durant els dos anteriors cursos a primera. El club ha aplicat una inflació general als abonaments d’un 2%, inferior a la de la resta de productes. L’entitat ha decidit que el màxim nombre d’abonats per al curs 2022/23 sigui de 9.500, deixant un percentatge estàndard de mercat per a taquillatge –una altra font d’ingressos per als clubs–. El Girona tenia prop de 8.000 abonats en aquesta campanya i disposa d’uns 2.000 socis sense seient, que hauran d’apuntar-se a la llista d’espera per aspirar-ne a un. Fonts del club estipulen que normalment hi ha un 5% de baixes entre campanyes, però que estar a la màxima categoria i el poc increment respecte als cursos de primera haurien de fer possible arribar a la xifra màxima marcada, que juntament amb el cobrament del carnet de soci (a part dels abonaments), ara de juliol a juny i no pas de gener a desembre, generarà un bon ingrés a l’entitat.

Les renovacions

El Girona ha volgut premiar la fidelitat dels abonats que s’han mantingut fidels a l’equip tot i competir a segona amb un cost del preu del carnet inferior al de les noves altes. A més, oferirà premis i experiències als abonats que assisteixin a un mínim de partits amb sortejos durant el curs i una bufanda personalitzada amb el nom de cadascun dels socis, l’himne del Girona i el nou escut –en els 10 primers partits se sortejaran experiències VIP, visites a l’entrenament de l’equip i 10 Montilivi Tour; en els 15 primers partits, 40 places per jugar a futbol a Montilivi, i el premi a l’assistència a tots els partits serà veure escrit el nom de l’abonat al seu seient habitual–. Aquestes renovacions de l’abonament es faran de manera automàtica si l’abonat no diu el contrari ni vol canviar de seient –els rebuts es giraran entre l’11 i el 17 de juliol–. Per fer un canvi de seient a tribuna l’abonat tindrà temps per sol·licitar-ho fins al 10 de juliol (màxim 60 seients) i si ho vol fer a altres zones ho podrà demanar del 18 al 24 de juliol (el club cobrarà la diferència de preu o retornarà els diners si s’escau).

En l’abonament s’inclouen els 19 partits de primera i en queden fora els de copa, tot i que el club podria decidir l’accés gratuït als abonats, depenent del rival que visiti Montilivi –si un abonat no va com a mínim a nou dels dinou partits, de cara al curs vinent se li computarà preu de nova alta per renovar el carnet.

Un altre element a destacar és la possibilitat que tenen els abonats de fraccionar el pagament fins a nou mesos sense interessos a través de CaixaBank (es podrà sol·licitar fins al 10 de juliol a l’àrea de socis). També fins a aquesta data, els abonats podran demanar el carnet físic sense cost addicional a més del virtual, que estarà disponible per a tots des de l’app del club –més enllà del 10 de juliol el cost del carnet serà de 5 euros).

Un Montilivi ple

Tot i que la primera és prou atractiva perquè hi hagi una bona afluència de públic en cada partit, el club incentiva amb diferents mecanismes que l’aforament estigui sempre al màxim de ple. Els abonats podran cedir el carnet virtual des de l’àrea de socis i aquest computarà com a assistència pròpia a un partit (per aspirar als premis) i, també, els que no puguin fer-ho podran deslliurar el seient perquè el club en pugui vendre l’entrada (un 40% de l’import d’aquesta s’entregarà a l’abonat).

El calendari de la campanya ja ha començat. Fins al 10 de juliol es podran fer diverses gestions com ara sol·licitar el carnet físic o demanar un canvi de seient a tribuna; entre l’11 i el 17 es giraran els rebuts; del 18 al 24 es podran sol·licitar els canvis de seient; el 18 també s’alliberaran els seients no renovats, i a partir del 26 de juliol s’iniciaran les noves altres entre els socis inscrits a la llista d’espera.

Els més antics tindran prioritat a seient, però hauran d’estar apuntats a la llista d’espera

AUTOMÀTIC

El seient quedarà renovat per a tots els abonats que no diguin ni facin el contrari

QUOTA DE SOCIS

A part del preu de l’abonament es cobrarà ara el preu del carnet de soci i no al gener
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)